Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X performante tehnice

       Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat rufe performanta, dotata cu cele mai noi tehnologii Samsung totul la un pret foarte bun. Aceasta impresioneaza si la capitolul estetic printr-un design unicat fiind realizata in totalitate din inox unde culoarea gri si materialele de buna calitate sugereaza clasa din care aceasta face parte si anume a produselor de lux. Aceasta incorporeaza tehnologia Touch of Color™ de la Samsung, care adauga o transparenta profunda si eleganta pe marginea usii, in designul controlului principal rotativ si al butoanelor. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul prietenos de culoarea albastra cu butoane controlate prin atingere (Touch Control).

Imagine similară

      Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X beneficiaza de tehnologia Eco Bubble, sistem de generare a bulelor ce amesteca detergentul cu bule de aer obtinand spuma. Spuma obtinuta patrunde mai repede in rufe curatand eficient chiar si la temperaturi mai mici. 

      Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este o masina de spalat cu incarcare frontala de capacitate pana la 8 Kg de rufe cu o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+++.

      Programele de spalare 15 la numar acopera o gama larga de necesitati dupa cum urmeaza: Super Eco Wash (program de spalat economic), program rapid (15 minute), Baby Care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila), program bumbac, lana, sintetice, usar de calcat etc. Selectant functia Last Memory, masina de spalat va utiliza setarile ultimului program economisind astfel timp.

       Designul special proiectat al cuvei in forma Diamon Drum creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor.

      Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este dotata cu mai multe functii speciale printre care:

Eco Bubble – tehnologie ce foloseste pentru spalatul rufelor amestecul detergentului cu bule de aer pentru o mai buna curatare a tesaturilor
Control supraincalzire – masina de spalat se opreste automat in caz de suprasolicitare si implicit incalzire.
Sistem detectare spuma – adapteaza un numar de rotatii potrivit pentru ca nivelul de spuma sa fie potrivit pentru o spalare cat mai eficienta.
Sistem siguranta copii – blocheaza automat accesul la panoul de comanda si implicit functiile butoanelor 

         Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 8 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali.

        Cu ajutorul sistemului Smart Check veti putea detecta erorile ce pot aparea in timpul programarii functiilor si primi solutii pentru rezolvarea acestora. Smart Check detecteaza si diagnosticheaza erorile aflate intr-un stadiu incipient oferind solutii pentru depanare.  Functia inovatoare Diagnosticare inteligenta care detecteaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

       Nu veti avea probleme nici cu zgomotul in timpul functionarii acesteia deoarece este foarte silentioasa avand un nivel zgomot estimat la valoarea 62 dB.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *