Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3 pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3 este un aparat electrocasnic interesant daca e sa cantarim dotarile tehince de care beneficiaza, fiind o investitie de bun gust mai ales daca privim pretul ei de achizitie destul de accesibil. Daca iti doresti o masina de spalat cu un consum redus de energie si programe variate care sa completeze intreaga gama de tesaturi, una dintre cele mai bune alegeri va fi Beko WKY61033PTLYB3. 

      Ca si design, masina arata foarte bine, este destul de compacta potrivindu-se excelent in cazul locuintelor de mici dimensiuni, unde baia nu ofera un spatiu suficient de mare. Capacitatea de incarcare de la interior este de maxim 6 Kg pentru care masina de spalat foloseste o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.

     Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, butoanele de selectie temperatura, viteza de rotatie si programe de lucru. Toate caracteristicile selectate, timpul ramas pana la finalizarea programului in curs dar si parametrii de lucru vor fi afisate pe un display de dimensiuni generoase de tip LCD. 

     Masina de spalat Beko beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A+++ cu un consum in program standard de numai 0.72 kW/h. 

     La fel si aria de selectie programe destul de mare de pana la 15 moduri de spalare predefinite ma duce cu gandul ca nu este o alegere chiar atat de rea cum s-ar gandi majoritatea daca ar sti ca costa atat de putin. Programele acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect – elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care – pentru haine de culoare negru, program rapid si camasi. Programul mixt se muleaza perfect pentru momentele in care ai la spalat haine din mai multe categorii si vrei sa le speli pe toate intr-o singura transa. Alegand modul de programare intarziat vei putea stabilii perioada de timp pentru care masina de spalat sa functioneze in deplina siguranta, atunci cand esti plecat de acasa.

        Masina de spalat beneficiaza si de aprecierea WoolMark Silver care reprezinta o atestare care identifica dispozitivele de spalat rufe prietenoase cu tesaturile. Astfel rufele tale indiferent de cate ori le-ai spala, vor arata mereu ca noi si nu se vor degrada in timp. Ca masura de siguranta masina de spalat dispune si de functie blocare acces interior si butoane de control, care reprezinta o solutie perfecta atunci cand ai prin jur si copii mici. Deasemenea sistemul de reglare al consumului va limita consumul de detergent la cantitatea de rufe introdusa la interior.

       Sistemul de reglare control balans va echilibra cantitatea de rufe de la interior astfel inca incarcatura sa nu provoace vibratii suplimentare, intreg procesul de spalare sa fie unul cat mai sileltios.

       Ca tot veni vorba de consum, modelul de fata are un consum mediu de apa de aproximativ 8800 litri, daca ne referim la un an. Masina de spalat este prietenoasa si atunci cand vine vorba de zgomot, cu un nivel situat la limita normala de aproximativ 64 dB la centrifugare.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

     Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *