Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P12EN performante excelente la racire

        LG Standard Plus P12EN este un aparat de noua generatie care propune un nou concept in ceea ce priveste modalitatea de obtine acasa un mediu ambiant optim atunci cand temperaturile de afara nu sunt atat de prietenoasa, mult prea frig sau cald. LG Standard Plus P12EN este un sistem de climatizare care va face uitarii toate aceste probleme, acesta beneficiind de tehnologii de ultima generatie, care vor face ca temperatura optima aleasa de tine sa fie atinsa in doar cateva minute. 

      LG Standard Plus P12EN este un aparat de climatizare destul de simplu daca e sa ne referim la design, culoarea alba fiind predominanta in cazul sau, un avantaj mai ales daca il vom monta pe un perete alb si dorim ca acesta sa nu iasa atat de mult in evidenta. Partea care ne intereseaza mai mult, cea de functii si programe aferente, este foarte bine dotata, existand numeroase optiuni de programare astfel incat aparatul de climatizare sa raspunda optim celor mai exigente cerinte. 

      Cu o putere generala de 12000 BTU, acesta va putea face fata cu brio din punct de vedere al racirii sau incalzirii pentru o suprafata locuibila de pana in 20 mp. Aceasta putere este variabila in functie de caracteristica generala pentru care il folosesti, astfel ca la racire puterea maxima de la evacuare este de 12000 BTU in timp ce pentru functia de incalzire este de 13000 BTU. 

      Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P12EN iese in evidenta si prin prisma consumului destul de redus in timpul functionarii, acesta fiind incadrat in clasa de consum A++ pentru functia de racire si A+ pentru incalzire. Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus.  Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). 

       Chiar de la distanta acesta poate fi controlat folosind telecomanda din dotare care permite reglarea regimului termic in mod preferential, aria de actiune pentru semnal fiind de pana la 7-8 metri. Poti seta ca aceasta sa iti afiseze consumul real al unitatii pentru programul setat, consumul mediu pe toata perioada de zi, precum si alte functii care fac referinta la directia fluxului de evacuare, functii de racire/incalzire rapida, comfort Air – functie care permire directionarea aerului cald spre podea si al aerului rece in zona superioara a camerei. 

       Modul de operare optim pentru aparatul de climatizare Lg se incadreaza in urmatoarele valori de temperatura de -10 grade si 48 de grade Celsius la interior in cazul functiei de racire si de 10 grade pana la 18 de grade Celsius in cazul in care vei folosi aparatul pentru functia de incalzire. Capacitatea nominala la incalzire este de 1000 W in timp ce la racire 1080 W. Debitul de aer evacuat de unitatea externa este de 27 metri cubi in decurs de un minut.

     Conform indicilor SEER care stabileste eficienta aparatului, LG Standard Plus P12EN obtine un scor foarte bun atat pentru randamentul sezonier la racire SEER de 6.4/10 si de 4/10 pentru functia de incalzire. Functia 4 Way Auto Swing regleaza fluxul de aer, in functie de mediul inconjurator, permitand o distributie optima a aerului cald in spatiile de locuit si incalzirea rapida a acestora.

      In mare principalele functii de care dispune aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P12EN sunt urmatoarele:  – functie Ventilare – Ventilare aer incapere – Functie Jet – Reduce temperatura pana la 18 grade Celsius in maxim 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode – Auto Restart – Aparatul de aer conditionat isi reia functionarea folosind vechile setari chiar si atunci cand intervine o pana de curent – Dezumidificare – O functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului – Timer – Aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit – Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte. 

     In timp aparatul are nevoie si de asa numita curatare interna care se poate face apeland la functia de autocuratare care presupune pornirea schimbatorului de caldura care prin asigurarea unui nivel termic de caldura optim, va elimina urmele de umezeala care in timp pot duce si la aparitia mucegaiului. Un alt detaliu care nu ar trebui sa iti scape din vedere este si silentiozitatea aparatului, capitol la care LG Standard Plus P12EN reueseste sa se incadreze in limite destul de bune, fiind considerat astfel un aparat destul de silentios (48 dB zgomot unitate interioara).

       Sistemul de filtrare ofera posibilitati multiple de protectie prin prezenta unui filtru cu protectie dubla, proiectat pentru a capta particulele de praf din atmosfera dar si bacterii care pot favoriza aparitia mucegaiului.

       Functia de autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme aparute in activitatea aparatului de aer conditionat LG Standard Plus P12EN. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei erori. Astfel, veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon. 

Recomandare:

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat LG Standard Plus 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 10 ani garantie compresor, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, P12EN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *