Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS performante excelente la racire

       Daca caldura din interiorul camerei tale pare din ce in ce mai greu de suportat iar clasicile metode de racorire nu mai fac fata e timpul sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat performant respectiv Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS. Acesta te va ajuta sa mentii  temperatura optima chiar si atunci cand afara limitele termice au trecut demult de pragul suportabil, tocul cu un consum energetic foarte mic. In primul rand cand am ales aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS am fost atras de consumul realizat in timp care este unul destul de mic (clasa energetica chiar si A+++) dar si dotarile de bun gust care ii scot in evidenta capabilitatile tehnice de a raci/incalzi intr-un timp foarte scurt. 

       Incadrarea energetica pentru acest model este de A++ pentru functia de incalzire (12966 BTU) si de A+++ pentru functia de racire (11942 BTU). Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus. Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Cei 12000 BTU putere generala vor acoperi o suprafata utila de pana la 35 mp.

       Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic.

       Modul de control al aparatului ofera posibilitatea prin intermediul telecomenzii incorporate sa ajustezi modul de functionare dar si temperatura de lucru de la distanta (arie de operare 7-8 metri). Deasemenea o alta optiune interesanta este si posibilitatea de a controla acest aparat folosind functia de control prin Wi-Fi care cu ajutorul unui smartphone conectat la internet poti da comenzi directe chiar si atunci cand nu esti acasa. Este o optiune interesanta mai ales atunci cand esti in drum spre casa si doresti ca in momentul cand ajungi acasa sa te intampine un aer racoros. Pe telefon va trebui sa ai instalata o aplicatie compatibila cu sistemele de operare Android si Ios. 

       Functiile si programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru fara a mai fi nevoie sa il reconfigurezi de fiecare data, Dezumidificare –  elimina umiditatea excesiva din atmosfera, o conditie esentiala pentru a indeparta factorii care pot cauza mucegai, Sleep/Night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, Eco Mode – functionare in regim economic, Timer – temporizator automat care seteaza intervalale de timp in care aparatul sa functioneze normal, Turbo – aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge indicii de temperatura stabiliti de tine.

    Conform indicilor SEER care stabilesc calitatea procesului de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Carrier, are un coeficient de eficienta la racire de 6.7/10 si de 4/10 la incalzire. Valorile sunt destul de bune daca e sa ne referim la capacitatea sa de 12000 BTU, reusind astfel sa asigure un confort termic deosebit pentru suprafata de 35 mp. Debitul de aer pentru unitatea interioara este de aproximativ 500 metri cubi/h. Pentru functionarea optima a aparatului, temperatura in camera trebuie sa fie situata in urmatoarea marja de valori astfel: 15 grade pana la 46 grade pentru functia de racire si de -15 pana la 24 de grade pentru functia de incalzire. 

     Sistemul de filtrare care este foarte bine pus la punct si include filtrul Cold Catalyst capabil sa retina chiar si cele mai fine particule de praf, virusi, bacterii sau alergeni. Acesta este tratat si cu un invelis antibacterian care retine in mod eficient bacteriile care pot pune in pericol sanatatea celor din jur. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric lucru care sporeste eficienta in ceea ce priveste colectarea profului, reduce mirosurile si scade cantitatea de bacterii din aer.

       In timp aparatul de aer conditionat executa un asa numit proces de curatare automata care implica o curatare interna prin inducerea de aer cald care are rolul de a vaporiza urmele de umezeala de la interior. Aceasta functie mentine functionarea ventilatorului unitatii interioare la o viteza scazuta timp de 7 ~ 10 minute dupa ce a fost oprit de catre utilizator in modul de racire. Uscarea picaturilor de apa de pe schimbatorul de caldura al unitatii interioare previne formarea mucegaiului. 

  Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 50 dB). 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+++, Functie incalzire, 3D DC Inverter, Ionizare, Triple action filter, Follow me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *