Aparat de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 Inverter review si recomandari

       Electrolux EXI09HJIW este un aparat de aer conditionat excelent pentru zilele calduroase de vara, produs chiar la noi in tara, de catre cei de la Electrolux, o gama care in general este furnizata si la export in alte tari din Europa. Principalele atuuri care ar trebui sa le iei in calcul daca te gandesti la achizitionarea acestui aparat de ultima generatie este consumul bun de energie si functiile de ultima generatie care te vor face sa mentii un mediu adecvat termic atat pe timp de vara sau la iarna. 

      Din punct de vedere al aspectului, aparatul are un design compact, si este format din doua unitati, una pentru exterior si cealalta pentru interior de culoare alb astfel incat sa il potrivesti cu usurinta cu celelalte elemente decorative ale casei tale. Unitatea de interior este dotata cu un display LED discret care se activeaza doar atunci cand folosesti telecomanda sa ajustezi parametrii de lucru si iti permite sa aflii detalii cu privere la programul activ dar si temperatura setata.

       Indiferent de modul operare, racire sau incalzire, acest aparat clasificat A++, are un consum de energie extrem de scazut, multumita tehnologiei inverter. Tehnologia Inverter de care dispune acest aparat de aer conditionat asigura cel mai mic consum posibil de energie electrica, la racirea si incalzirea casei. Zgomotul propagat in timpul functionarii acestuia va fi cu mult limitat la un nivel sub media multor alte dispozitive de acelas tip. 

     Capacitatea generala de 9000 BTU atat pentru incalzire cat si racire vor asigura un optim confort pentru o suprafata locuibila de pana in 20 mp. Eficienta energetica pentru acest aparat de climatizare reflecta modul de folosire, astfel ca pentru racire acesta este incadrat in clasa de eficienta A++ in timp ce pentru incalzire A+. Puterea consumata la incalzire este de 2500W in timp ce pentru racire aceasta are o valoare de 3000 W.

        Conform indicilor SEER care stabilesc calitatea procesului de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Electrolux, are un coeficient de eficienta la racire de 6.1/10 si de 5.1/10 la incalzire. Valorile sunt destul de bune daca e sa ne referim la capacitatea sa mica de 9000 BTU, reusind astfel sa asigure un confort termic deosebit pentru suprafata de 20 mp. 

    Tehnologia Air Control iti va permite sa reglezi flapsurile unitatii de interior astfel incat aerul disipat in camera sa nu deranjeze. Deasemenea pentru un control cat mai exact al temperaturii din camera, telecomanda vine dotata cu un senzor care va citi temperatura exact din zona in care este pozitionata si apoi va trimite toate datele catre computerul central.

      Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -15 grade Celsius cel mult pana la maxim 46 de grade. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri.

     Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezumidificare – elimina excesul de umiditate din atmosfera, etc. Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.

     Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul de tip carbon activ, eficient atat pentru praf cat si bacterian.

    Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 50 dB). 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Electrolux 9000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru praf + BioHepa + Carbon, Mod Turbo, Dezumidificare, Autodiagnoza, EXI09HJIW Optibreeze X3 Inverter, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *