Vitarid-r bicicleta portabila – review si recomandari

       Odata cu inaintarea in varsta corpul are nevoie de miscare la fel ca in cazul unei persoane mult mai tanara, dar tusi trebuie avut grija ca acest lucru se face cu un dispozitiv special construit asa cum este si bicicleta portabila Vitarid-r. Vitarid-r este bicicleta portabila, special conceputa pentru persoanele mai in varsta, care doresc sa isi mentina mobilitatea.

 

      Miscarea in sine duce la o accelerare a tuturor proceselor care au loc la nivelul corpului pentru a evita astfel aparitia problemele de sanatate specifice varstei: tensiune arteriala, diabet, colesterol mare, glicemie ridicata etc. Folosirea bicicletei nu tine de varsta dar totusi in unele cazuri une problemele sunt mult mai grave trebuie consultat si mediul specialist. Forma sa specifica iti va permite sa parcurgi exercitiul zilnic dintr-o postura comoda, relaxat pe un fotoliu urmarind emisunea preferata. Nu are scaun incorporat, dar asta nu ar trebui sa fie o problema mai ales ca asa poti sta asezat comod in fotoliul preferat.

Bicicleta portabila cu care pot face sport si bunicii oricand -cumpara aici

      Nici nu trebuie sa exagerezi cu exercitiile, 5 minute de miscare fiind suficiente pentru o zi obisnuita. Dupa fiecare exercitiu vei observa imediat cum se va instaura o stare de bine relaxare si descatusare a energiilor negative provocate de la griji stres sau prea mult stat in casa. In timp vei observa cum circulatia sangvina se va imbunatati, picioarele nu se vor mai umfla, lucru care iti va reda optimismul de altadata. 

 

     La fel de recomandata este si pentru persoanele cu diabet, avand efecte benefice asupra glicemiei. Pentru a fi la curent cu progresele in timp, bicicleta este prevazuta cu un display digital ce va ajuta sa monitorizati caloriile consumate, distanta, timpul si numarul de pedalari. De asemenea, iti poti relaxa picioarele cu ajutorul rolelor de masaj pozitionate la baza aparatului. In timp in functie de pregatirea fizica poti ajusta pozitia sa si nivelul de intensitate – poate fi reglata in functie de mobilitatea si forta fiecaruia.

 

     Pentru simpla manevrare dintr-o camera in alta, efortul este minim, mai ales ca acest aparat cantareste numai 4 Kg, iar greutatea maxima pentru folosirea aparatului fiind de 100 Kg. Dupa fiecare utilizare aceasta poate fi pliata si apoi depozitata la loc sigur, ocupand un spatiu redus.

 

Recomandare:

 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta recomandata in special persoanelor de orice varsta: Verifica oferta pret

 

      Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

 

       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

 

Vitarid-r

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *