Laptop ASUS R510VX-DM049D pret si specificatii tehnice

        ASUS R510VX-DM049D este laptopul care este potrivit oricarei activitati, un model care va gestiona resurse grafice si cele ale procesorului pentru ca multitudinea de task-uri zilnice sa fie prelucrate intr-un timp cat mai scurt. Secretul consta in dotarea acestuia cu mai multe piese de rezistenta care vor face ca fiecare utilizator sa indrazneasca de fiecare data mai mult si sa il supuna la fel de fel de incercari, atat pe partea de procesare cat si grafic, modelul de fata fiind dotat si cu placa video dedicata si SSD. 

        Un alt element de interes pentru acest model este si designul usor schimbat fata de ce ne-am obisnuit pana acum, atat suprafata de interior cat sic ea de la exterior fiind dominata de culori inchise mate care nu vor lasa urme vizibile de amprenta. Laptop-ul beneficiaza de un design de exceptie, un model care cu siguranta va iesi in evidenta imediat in fata prietenilor tai, atat prin valentele tehnice cat si ca aspect general. 

        Display-ul de calitate Full HD inlocuieste clasicul HD care incepe sa fie din ce in ce mai demodat, fiind o solutie perfecta in ideea in care iti doresti o statie portabila pentru editare grafica, vizionare filme si seriale la o rezolitie 1080p sau sa il folosesti intens in cazul jocurilor video. Detaliile stoc in evidenta trasaturile personajelor, lucru care va face ca tu sa fii cuprins de natura povestii transmise in fata ta. 

       Tastatura este una comoda si prezinta spatii suficient de mari pentru o actiune a utilizatorului cat mai rapida la tastele de interes. Iti permite o folosire intensa in cazul serviciilor de tehnoredactare, sau programare, acolo unde a nevoie de o acuratete buna in lucru. Tot aici remarcam si touchpad-ul pozitionat in zona centrala, care raspunde bine la comenzi, suporta multi-touch si scroll back si down.

        Puterea de lucru este ridicata la nivel de rang de profesionalism de urmatoarele componente fizice: procesor Intel Core i7 6700HQ cu un numar de 4 nuclee fizice, tactat la frecventa standard de 2.4 Ghz. In cazul aplicatiilor solicitante, in modul Turbo Boost frecventa poate urca pana la 3.5 Ghz. Este un procesor care nu are limitare pe alimentare, vezi codul din dreptul indicelui de procesor HQ, lucru care este un semn bun ca vei avea parte de tot suportul din partea masinii de procesare.

        Memoria RAM este una de tip RRD4 si vine cu o capacitate de 8 Gb, iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD ultrarapid de 256 Gb.  Un detaliu esential este si faptul ca s-a renuntat la clasicul HDD pentru un SSD, o optiune care va ajuta la incarcarea mult mai rapida a sistemului de operare (de regura cateva secunde) dar si a aplicatiilor instalate.

        Laptop-ul ASUS R510VX-DM049D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 950M de 4 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie.

       Si pentru ca nu lucram la laptop mereu independent, avem nevoie de un sistem de interactiune cat mai bine pus la punct, care sa ne ajute sa comunicam bine cu celelalte device-uri din jurul nostru. Astfel laptopul ASUS R510VX-DM049D vine dotat cu urmatoarele iesiri pe partea de conectivitate: 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, iesire audio, VGA, HDMI, RJ-45, etc. Laptopul prezinta in partea din fata un cititor carduri, suporta conexiune prin bluetooth, iar viteza de conectare la internet folosind o cablu pe LAN ajunge pana la 1 Gb/s. 

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

        Laptopul ASUS R510VX-DM049D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna in utilizare, indiferent de optiunile de lucru alese: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *