Televizor LED Philips 43HFL2849T pret si specificatii tehnice

      Philips 43HFL2849T este un televizor LED de diagnala mare, aproximativ 108 cm, destul de bine vandut de magazinele online datorita pretului sau foarte accesibil. Arata bine ca design, acesta avand un aspect general SLIM, este subtire iar ramele sunt aproape inexistente ecranul fiind cel care domina in tot acest aspect. Este un model care pot sa spun ca se potriveste perfect in cazul in care iti doresti un televizor la care sa primeze calitatea imaginilor, sa fie usor de utilizat si sa nu aiba functii inutile din partea unei interfete Smart. 

        Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Beneficiaza de multe iesiri, pe care le poti folosi in avantajul tau pentru a te conecta extern la alte dispozitive media, un sistem audio 5.1 sau la un PC/laptop, pentru a putea fi folosit ca monitor extern.

        Acesta vine dotat cu mai multe tehnologii de ultima generatie care conlucreaza impreuna pentru a reda utilizatorului imagini de foarte buna calitate: Digital Crystal Clear – 69 miliarde de culori si un contrast dinamic 500 000:1, Perfect Motion Rate – imbunatateste reproducerea miscarilor in cadrele ce se succed rapid specific filmelor de actiune sau sporturilor. Caracteristicile principale ale acestui ecran generos de 108 cm, fac referire la urmatoarele specificatii de transmisie: luminozitate 300 cd/mp, rezolutie ecran 1920 x 1080 pixeli si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade.

       Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 16 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Calitatea sunetului este asigurata de mai multe sisteme de sintetizare care vor optimiza iesirea audio astfel incat sunetul rezultat sa puna in valoare si mai bine imaginile transmise: Egalizator, AVL, sunet Surround si Dynamic Bass.

       Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Consumul energetic este unul destul de mic raportat la dimensiunea acestuia, de numai 37 W.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *