Review – Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

       Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE este masina de spalat special creata de catre cei de la Samsung care se potriveste perfect in cazul acelor persoane care isi aduc aminte pe parcurs ca ar mai avea nevoie sa adauge si alte rufe la spalat. Aceasta beneficiaza de optiunea de spalare Add-Wash, care permite punerea in aplicare a acestui procedeu chiar in timp ce masina de spalat functioneaza, in dreptul tamburului central avand o zona speciala de adaugare rufe pe parcursul programului. 

     Hubloul de acces la interior cu un diametru destul de generos iti ofera posibilitatea de a spala cu aceasta masina de spalat nu numai rufele din categoria vestimentatie, astfel vei putea spala si lenjeria de pat, perdele, paturi etc. Deasemenea panoul de comanda cuprinde o multime de butoane si functii specifice programelor de spalare care impreuna cu display-ul LED vor contribui la o experienta de utilizare excelenta pe care o vei experimenta tu ca utilizator zi de zi.

        Din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe Samsung AddWash WW80K5210VW/LE are o capacitate totala de spalare rufe de 8 Kg si o viteza de centrifugare de pana al 1200 rpm. Nu consuma nici foarte multa energie (este incadrata in clasa de eficienta A+++), este foarte silentioasa si are in componenta un motor Inverter care va propulsa tot acest angrenaj de ultima generatie. Avantajul unui astfel de motor consta in faptul ca limiteaza frecarea dintre perii si face ca acesta sa fie mai putin zgomotos, mai eficient si sa reziste pentru o perioada de timp mai indelungata. Prin eliminarea periilor, creste durabilitatea in utilizare, lucru care este sustinut si de garantia extinsa de pana la 10 ani.

Masina de spalat rufe Slim Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, 8 kg, 1200 RPM, Eco Bubble, Clasa A+++, 60 cm, Alb

 

       Programele de spalat, 15 la numar acopera cam toata gama de nevoi si tipuri de tesaturi ale rufelor tale: program bumbac, lana, sintetice,consum redus de energie, baby, program rapid etc. Tehnologia inovativa de la Samsung Eco Bubble cu care este dotata aceasta masina de spalat, amesteca detergentul cu apa si aer inainte de inceperea ciclului de spalare generand bule de spuma care patrund in tesatura eliminand astfel mai usor murdaria. Cele 6 cicluri speciale ale masinii de spalat Samsung sunt special concepute pentru a elimina diferite tipuri de murdarie si pete greu de curatat cu un efort minim. Cu o singura atingere a butonului, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.

       Daca te grabesti sa pleci undeva ai doua optiuni, fie alegi programul rapid de 15 minute sau programezi automat ca masina de spalat sa functioneze in intervalul stabilit de tine si sa se opreasca exact atunci cand doresti. 

      Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: sistem detectare spuma – detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata – programare in timp de functionare si oprire, autodiagnosticare – detectie a erorilor, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei, filtru auto-curatare– prinde deseurile textile lasate de rufele la spalat etc. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone.

       Consumul mediu anual de apa este relativ mic daca e sa ne raportam la capacitatea cuvei de respectiv 8100 litri anual. Zgomotul produs in timpul programelor de spalare se incadreaza in limitele normale (56 dB).

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului de aici

Masina de spalat rufe Slim Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, 8 kg, 1200 RPM, Eco Bubble, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *