Laptop ASUS A540LA-XX554D pret si specificatii tehnice

      Este important ca un utilizator sa beneficieza de toate conditiile atunci cand vine vorba sa foloseasca laptopul personal, astfel ca din dorinta aceasta cei de la Asus aduc pe piata un nou dispozitiv de tip portabil, ASUS A540LA-XX554D, care sa satisfaca aceste conditii la nivel maxim, o configuratie bine echilibrata din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret accesibil. 

       Pe langa performante, e bine de stiut ca cei de la Asus au avut grija sa faca din acest laptop si un dispozutiv placut la vedere, unde remarcam calitatea materialelor, profilul subtire de numai 25 mm si grautatea sa standard de 1.9 Kg. Nu cantareste foarte mult, lucru destul de important in eventualul caz in care vei purta laptopul mai mereu dupa tine. 

      Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. 

       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

       Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 5005U tactat la o frecventa de 2.0 Ghz, realizat pe o arhitectura de tip Broadwell. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime aplicatiile de interes pe care le vei utiliza. Spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 500 Gb, care ruleaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm.

       Placa video integrata va oferi resurse limitate in ceea ce priveste capacitatile grafice dar suficiente astfel incat sa va indepliniti cu succes activitatile din rutina zilnica. Nu este un laptop gaming dar va putea rula cu succes si jocuri dar de generatie mai veche sau cele care nu necesita resurse video extraordinare.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are un port USB 2.0 si altul 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. Deasemenea cu noua interfata USB Type-C conectarea cu diverse dispozitive perifierice se va face mult mai rapid la o viteza net superioara fata de standardul 3.0.

Recomandare:

         Laptop ASUS A540LA-XX554D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta in utilizate, totul la un pret decentVezi oferta pret

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *