Bicicleta Eliptica Magnetica DHS 3621E pret si specificatii

      Am ales sa cumpar luna trecuta bicicleta Eliptica Magnetica DHS 3621E dar in acelasi timp mi-am propus sa imi pastrez aceiasi determinare si ambitie de la inceput, iar nimic din univers sa nu ma abata de la planul initial stabilit, si anume sa arat al naibii de bine. Binenteles ca asta implica sacrificii constante, am renuntat la dulciuri iar painea a devenit un element din ce in ce mai rar la masa. In fiecare seara inainte de culcare cel putin 45 de minute sunt rezervate pentru sesiunea de lucru cu bicicleta eliptica DHS 3621E. 

     Bicicleta Eliptica Magnetica DHS 3621E este un model impresionant si din punct de vedere a designului, este produsa de catre cei de la DHS si are toate calitatile pentru a putea fi considerata o investitie de bun augur. Combinatiile de materiale de culoare rusu-gri o face sa arate foarte bine, este rezistenta si nu ocupa un spatiu foarte mare in casa fiind pliabila.

     In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. Sistemul rotativ din jurul pedalelor permite o cursa rapida si fara zgomot, lucru care pune in evidenta calitatea materialelor dar si forma de exceptie a intregului aparat de fitness.

      In zona centrala a ghidonului bicicleta Eliptica Magnetica DHS 3621E este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 130 Kg.

     Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

         Garantia standard oferita este de 2 ani, iar transportul gratuit, daca o comanzi de aici

Bicicleta Eliptica Magnetica, DHS, 3621E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *