Televizor LED AllStar AS40L pret si specificatii tehnice

       AllStar AS40L  este un televizor cu un raport calitate pret foarte bun, un model excelent daca doresti sa investesti intr-un nou device de tip Tv, care sa beneficieze de diagonala mare de 101, capabil sa redea imagini de inalta calitate, la o rezolutie Full HD. Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice.

      Este un model de tip Non Smart, din gama 2016, care beneficiaza de sisteme integrate de control al imaginii de inalta calitate, fiind excelent pentru orice utilizator care isi doreste tot ce e mai bun pentru el acasa. Pretul este unul accesibil, lucru care ma face sa cred ca va fi un model destul de bine vandut.

     Display-ul care masoara in diagonala 101 cm suporta rezolutii Full HD, acesta fiind capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 8.5 ms, o luminozitate de 250 cd/m2 si un contrast dinamic de 1000:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 176 de grade).

      Culorile transmise sunt unele care se bucura de profunzime, sunt bine definite sub aspectul intensitatii, atat la nivel de contrast cat si luminozitate. Desigur in functie de preferintele fiecaruia, mai pot fi facute diverse ajustari folosind telecomanda din dotare si accesand meniul configurabil al televizorului.

      Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de putere 20 W RMS. Sunetul este unul calitativ, astfel ca televizorul se aude clar chiar si la un volum mult peste medie.

     Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare, indiferent daca discutam despre cele HD sau cele digitale. Pentru ca este un model fara functii Smart, acesta este usor de configurat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Din acest punct de vedere AllStar AS40L este un TV perfect pentru persoanele in varsta.

     La capitolul conectivitate, televizorul LED AllStar AS40L beneficiaza de o intrare USB, 3 porturi digital HDMI, intrare casti, intrare video si PC, slot CI+ Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

     Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *