Frigider minibar LDK BC 50 pret si specificatii tehnice

      LDK BC 50 este unul dintre cele mai ieftine dispozitive frigorifice, un model care se preteaza excelent pentru cei care vor sa investeasca in dotarea unei unitati de cazare cu frigidere. Deasemenea il vad o investitie foarte buna pentru casele de vacanta, acolo unde te retragi in zilele libere sau in weekend alaturi de persoanele dragi. In general construit pentru zona de bar, la interior vor putea intra si alte alimente, toate de dimensiuni nu foarte mari. 

       Din punct de vedere al designului, aparatul frigorific iese in evidenta printr-o forma compacta, de culoare preponderenta alb, capacitatea sa maxima fiind de doar 52 de litri. Minibarul LDK face parte din clasa de eficienta energetica A+, astfel incat consumul acestuia este unul foarte mic.

       La interior se regasesc doua incinte, una pentru zona de frigider iar in partea superioara s un compartiment mai mic pentru congelator. Usa care inchide incinta are pozitionati doi suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici.

     Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita. Cei de la LDK au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.29 kW/24h.

Recomandare:

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider minibar LDK BC 50, Clasa A+, Capacitate 52 L, H 48.7 cm, Alb Frigider minibar LDK BC 50, Clasa A+, Capacitate 52 L, H 48.7 cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *