Frigider LDK BC 100 A+ pret si specificatii tehnice

       Frigiderul LDK BC 100 A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific de capacitate mai mica foarte bine dotat din punct de vedere tehnic care sa faca fata cu brio conditiilor climatice din mediul exterior. In cazul in care locuinta ta nu dispune de un spatiu foarte generos, este mai mult decat util avand dimensiuni relativ reduse: 83 x 48 x 46,5 cm.

 

      Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic avand un consum relativ mic lucru vizibil si din faptul ca acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+.

 

      Frigiderul LDK BC 100 A+ are o capacitate totala de stocare alimente in interior de pana la 115 de litri din care 12 litri ii revin congelatorului.

 

      Frigiderul este organizat ca spatiu pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata si mai cuprinde si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Deasemenea usa este prevazuta cu mai multe compartimente de dimensiuni variate pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare. Congelatorul are un singur compartiment si are o eficienta de congelare de 2 Kg la 24 de ore.

 

       Reglajul temperaturii se face in mod manual, cu ajutorul unui potentiometru mecanic situat la interiorul frigiderului. Deasemenea pentru protectia alimentelor, frigiderul vine dotat cu o garnitura antibacteriana. 

 

       In cazul unei pene de curent  acesta are o autonomie de pana la 11 ore pana se dezgheata in totalitate.
      
Recomandare:

 

          Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider LDK BC 100, Clasa F, Capacitate 93 l, H 85 cm, AlbFrigider LDK BC 100, Clasa F, Capacitate 93 l, H 85 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *