Frigider Albatros FA15+ pret si specificatii tehnice

      Frigiderul Albatros FA15+ este un dispozitiv frigorific de capacitate medie dotat cu o singura usa pentru accesul la interior, fiind perfect pentru o familie la inceput de drumuri. In cazul in care locuinta ta nu dispune de un spatiu foarte generos, este mai mult decat util avand dimensiuni relativ reduse: 84 x 48 x 43 cm.

 

      Acesta este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic avand un consum relativ mic lucru vizibil si din faptul ca acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+.

 

      Frigiderul Albatros FA15+ are o capacitate totala de stocare alimente in interior de pana la 115 de litri din care 15 litri ii revin congelatorului.

 

      Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata unde cuprinde si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Usa de acces este prevazuta cu 3 zone special amenajate, compartimentate pe dimensiuni diferite, astfel incat sa ofere pozitii bune pentru depozitarea alimentelor de tot felul. Congelatorul are un singur compartiment si are o eficienta de congelare de 4 Kg la 24 de ore.

 

     In cazul unei pene de curent frigiderul are o autonomie de pana la 10 ore pana se dezgheata in totalitate. Sistemul de racire este cel clasic, iar in timp pentru a mentine acelasi nivel de performanta este nevoie sa il decongelezi.

 

    Nu este nici zgomotos fiind foarte silentios noaptea (nivel zgomot 42 db)

 

Recomandare:

 

        Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider Albatros FA15+, 115 litri, 3 Ani garantie, H 84 cm, Alb

 
     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *