Frigider cu o usa Haier HTTF-406W pret si specificatii tehnice

       Frigiderul cu o usa Haier HTTF-406W este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific de capacitate mai mica foarte bine dotat din punct de vedere tehnic care sa faca fata cu brio conditiilor climatice din mediul exterior. In cazul in care locuinta ta nu dispune de un spatiu foarte generos, este mai mult decat util avand dimensiuni relativ reduse: 84 x 48 x 43 cm.

      Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic avand un consum relativ mic lucru vizibil si din faptul ca acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+.

      Frigiderul cu o usa Haier HTTF-406W are o capacitate totala de stocare alimente in interior de pana la 81 de litri din care 9 litri ii revin congelatorului.

      Frigiderul este organizat ca spatiu pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata si mai cuprinde si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Deasemenea usa este prevazuta cu mai multe cmpartimente de dimensiuni variate pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare. Congelatorul are un singur compartiment si are o eficienta de congelare de 4 Kg la 24 de ore.

     In cazul unei pene de curent  acesta are o autonomie de pana la 10 ore pana se dezgheata in totalitate. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem de dezghetare automat astfel ca intreg procesul de dezghetare se va face din mers si nu va mai trebui sa opresti frigiderul de tot cum se intampla la alte dispozitive clasice.

    Nu este nici zgomotos fiind foarte silentios noaptea (nivel zgomot 42 db)

Recomandare:

        Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider cu o usa Haier HTTF-406W, 81l, Clasa A+, Racire directa, Alb Frigider cu o usa Haier HTTF-406W, 81l, Clasa A+, Racire directa, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *