Frigider Albatros FA11+ pret si specificatii tehnice

       Frigiderul Albatros FA11+ este exact ceea ce iti trebuie daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de dimensiuni mici pe care sa il folosesti fie ocazional, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Este mic ca dimensiuni perfect pentru un apartament de dimensiuni mai mici sau garsoniera si nu ocupa prea mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 48 x 43 x 84 cm.

       Ca aspect general putem spune ca nu iese in evidenta cu prea multe aspecte deoarece urmareste un design clasic in care culoarea alba este cea predominanta. Materialele folosite in constructia acestuia sunt de buna calitate fiind un produs fiabil de care va veti bucura o perioada de timp indelungata.

      Are o capacitate de stocare alimente de pana la 82 litri si nu consuma nici foarte multa energie electrica fiind incadrat in clasa de consum A+ (consum energetic estimat la 110 kWh/an).

      Spatiul din interior este organizat pe doua rafturi incapatoare din sticla securizata capabile sa retina o cantitate mare de alimente suficiente de mari pentru 1-2 persoane. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea in deplina siguranta a fructelor si legumelor la temperaturi constante ce nu scad sub 0 grade Celsius. Usa de acces este prevazuta cu 3 suporti de usa perfecti pentru depozitarea de alimente de dimensiuni mai mici dar si sticle de bauturi racoritoare.

      Este prevazut deasemenea si cu un congelator de dimensiuni mici cu un singur compartiment perfect pentru a depozita alimentele usor perisabile. Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute pe o perioada de timp mai indelungata asta si datorita garniturii antibacteriene cu care este dotata usa frigiderului. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului dar si a altor bacterii ce ar preclita siguranta alimentelor. 

     Sistemul de dezghetare automat va face ca intreg procesul de dezghetare sa fie mult mai facil fata de alte dispozitive de acest tip, si anume in timpul functionarii acestuia fara a mai fie nevoie oprirea acestuia totala.

     Nu ar trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acestuia deoarece este foarte silentios (nivel zgomot 39 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider Albatros FA11+, 82 l, Clasa A+, H 84 cm, 3 Ani garantie, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *