Frigider cu o usa Liebherr Confort K 2804 pret si specificatii tehnice

     Liebherr Confort K 2804 este un frigider cu o constructie destul de compacta, fiind ideal pentru locatiile in care spatiul nu este unul tocmai gereros. Chiar si asa ai la dispozitie o zona de depozitare la interior foarte bine impartita intre mai mai multe compartimente, gandirea germana punand la baza cu mare strictete fiecare spatiu, astfel incat sa fie la maxim utilizat. De cel putin 60 de ani cei de la Libherr se ocupa cu producerea de electrocasnice pentru toata Europa, un amanunt esential care aduce in discutie experienta lor pe piata in a oferi produse fiabile si accesibile ca pret.

 

         Frigiderul are o capacitate totala de 250 de litri, este destul de spatios si are 5 compartimente cu atat pentru zona de frigider cat si congelator. Frigiderul Aparate Liebherr este echipat din fabrica cu balamalele usii pe partea dreapta. Acestea pot fi schimbate pe partea stanga, daca este necesar, accesul fiind reversibil. Raftul pentru sticle reprezinta solutia practica pentru depozitarea optima, cu economie de spatiu, pentru bauturi racoritoare sau alimente de dimensiuni mai mici. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita in depline conditii de siguranta fructele si legumele. 

 

        Sistemul de racire cu Smart Frost impiedica in timp formarea la interior a unui strat mare de gheata, sistem disponibil atat pentru congelator cat si frigider. Astfel ai nevoie sa parcurgi procesul de decongelare al frigiderului mai rar, iar calitatea aerului rece de la interior isi pastreaza pentru mai mult timp calitatile de temperatura scazuta. Acest lucru are un impact si asupra consumului energetic, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+ cu un consum estimat de aproximativ 0.61 kWh/24 h.

 

      Congelatorul de capacitate 21 de litri are disponibile doua rafturi rezistente din sticla securizata si are o eficienta la congelare de aproximativ 5 Kg/24 de ore. Functia CoolPlus reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta. Aceasta functie asigura de asemenea ca temperatura din congelator sa fie pastrata corespunzator la nivelul cerut in conditii de temperaturi ambientale de +10°C pana la +16°C (modul de iarna).

 

      In cazul unei pene de curent, frigiderul Liebherr are o autonomie de pana la 24 de ore pana cand tot interiorul acestuia se decongeleaza. Este un dispozitiv electrocasnic deasemenea silentios, cu un nivel zgomot de aproximativ 40 dB.

 

Recomandare:

 

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 4 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca il comanzi de aici

Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Frigider cu o usa Liebherr Confort K 2804, 250 l, Clasa A+, H 140 cm, LED, Alb Frigider cu o usa Liebherr Confort K 2804, 250 l, Clasa A+, H 140 cm, LED, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *