Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP pret si specificatii tehnice

    Nu e timp de asteptat mai ales ca in curand vin caldurile asa ca daca inca nu ai ales o lada frigorifica care sa deserveasca nevoilor tale, iti recomand Star-Light CFM-99AP, un produs autohton, foarte bine dotata din punct de vedere tehnic, care poate fi achizitionata la un pret accesibil.  Este compacta, arata foarte bine si poate fi integrata cu usurinta in orice colt al casei tale. Raceste foarte bine iar consumul energetic este destul de mic raportat la capacitatea acesteia.

 

    Este incadrata in clasa energetica A+ care ii impune acesteia un consum real de numai 0.46 kWh/24 de ore. Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica de dimensiuni mici avand o capacitate de 102 litri cu deschidere verticala de culoare alb mat ce se potriveste perfect in orice colt al casei tale.

   Sistemul de reglare al temperaturii consta in ajustarea termostatului mecanic situat la interior in 3 trepte de functionare. Pe timp de noapte ca sa usureze utilizarea acesteia, aceasta vine dotata si cu un sistem de iluminare cu becuri LED la interior. 

 

      Eficienta la congelare este de aproximativ 4.5 Kg in decurs de 24 de ore, iar in timpul functionarii se dovedeste a fi un aparat foarte silentios (41 dB). 

 

    Sistemul de dezghetare este unul manual si de aceea este recomandat la anumite perioade de timp sa fie scoasa din functiune si dezghetata in totalitate pentru a pastra eficienta de racire. Consider ca putem trece cu bine peste acest aspect in special daca analizam oferta foarte buna de pret din magazinele online pentru acest produs.

 

Recomandare:

 

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia oferita este de 2 ani iar transportul gratuit pana la tine daca o comanzi de aici

    Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP, 99 l, Clasa F, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *