Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH pret si specificatii tehnice

     Mereu am contat pe produsele Whirlpool cand am avut nevoie sa schimb cate ceva prin casa, iar acum venind randul frigiderului am ales Whirlpool ARC2353W. Am ales acest aparat datorita dimensiunilor reduse si al spatiului pentru frigider care este unul sificient de mare raportat la dimensiunile acestuia, iar zona de congelator mai mica stiind ca nu voi avea de gand sa folosesc aceasta facilitate foarte mult. 

      Calitatea materialelor si a tehnologiilor folosite garanteaza o folosire cat mai indelungata a acestui dispozitiv, unul care se va plia perfect dupa nevoile tale. La exterior, frigiderul are un design destul de simplist, culoarea alba fiind cea unitara. 

      Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic avand un consum relativ mic lucru vizibil si din faptul ca acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+.

      Frigiderul Whirlpool ARC2353W are o capacitate totala de stocare alimente in interior de pana la 218 de litri din care 41 litri ii revin congelatorului.

      Frigiderul este organizat ca spatiu pe 7 nivele de rafturi din sticla securizata si mai cuprinde si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Deasemenea usa este prevazuta cu mai multe compartimente de dimensiuni variate pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare. Frigiderul Whirlpool iti ofera mediul si temperatura ideale pentru a depozita sticle prin separatorul de sticle. Congelatorul cu doua compartimente are o eficienta de congelare de 2.5 Kg la 24 de ore.

       Reglajul temperaturii se face in mod manual, cu ajutorul unui potentiometru mecanic situat la interiorul frigiderului. Deasemenea pentru protectia alimentelor, frigiderul vine dotat cu o garnitura antibacteriana. 

       In cazul unei pene de curent  acesta are o autonomie de pana la 10 ore pana se dezgheata in totalitate.
      
Recomandare:

          Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *