Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+ pret si specificatii tehnice

         Beko DDEN517MWD+ este un frigider spatios, ideal in cazul familiilor numeroase, un aparat frigorific spatios, care beneficiaza de numeroase imbunatatiri sub aspect tehnic, care vor sustine la interior un mediu racoros, numai bine pentru o conservare de lunga durata. Temperatura de la interior este mentinuta pe toata durata functionarii combinei la un nivel constant, lucru sustinut de sistemul electronic care pe baza senzorilor induce aer rece atat cat este nevoie si in egala masura in tot volumul frigiderului. Astfel apare conditia prin care acesta reuseste sa impiedice formarea ghetii la interior, functie pe care multi dintre noi o mai mai recunoastem dupa de numirea de No Frost. 

     Tehnologia de racire No Frost disponibila atat pentru frigider cat si congelator impiedica formarea ghetii in timp, pastrand astfel alimentele intr-o stare proaspata pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistemul de racire se foloseste de ajutorul curentilor multidirectionali dispersati pe fiecare nivel in parte, pentru a obtine astfel o temperatura constanta in tot volumul acestuia. Hygiene Advance este un tratament special cu ioni de argint in interiorul peretilor care impiedica aparitia mucegaiului sau a bacteriilor care pot duce la alterarea alimentelor.

     Dispenserul situat in zona usii de la frigider este o optiune interesanta mai ales ca acum vine vara, acesta fiind gata sa iti serveasca un pahar cu apa rece in doar cateva secunde. Din consola electronica de la exterior poti modifica in orice moment regimul termic de la interior cu maxima precizie. 

      Frigiderul Beko DDEN517MWD+ are o capacitate totala de 435 litri, distributia fiind astfel: 350 de litri ii revin frigiderului situat in zona inferioara iar restul de 85 litri sunt rezervati congelatorului. 

   Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde. 

Imagini pentru Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+

       Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel creste durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor. Congelatorul de capacitate 97 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 6 Kg la 24 de ore. 

     Frigiderul Beko DDEN517MWD+ este dotat cu mai multe functii de ultima generatie printre care:

– filtru anti mirosuri – impiedica imprastierea mirosurilor de la un compartiment la altul

–  sistem pereti dubli – peretii exteriori ai combinei frigorifice sunt buni izolatori termici astfel transferul de temperatura cu mediul extern este minim. In cazul unei pene de curent producatorii estimeaza un timp de 15 de ore pana cand combina frigorifica se va dezgheta in totaliate. 

– indicator usa deschisa – esti avertizat sonor in cazul in care lasi usa combinei deschise mai mult de 10 secunde.

– sistem antibacterian – impiedica formarea bacteriilor la interior si protejeaza alimentele pentru o perioada mai indelungata

– functie ionizare Ion Guard – neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului.

     In cazul unei intreruperi de curent, frigiderul Beko DDEN517MWD+ are o autonomie de pana la 20 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

     Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Imagini pentru Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *