Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW pret si specificatii tehnice

      Frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW este solutia perfecta daca iti doresti un aparat frigorific modern, spatios, dotat la cele mai inalte standarde astfel incat sa pastreze optim alimentele tale pentru o perioada de timp indelungata. Calitatea materialelor este vizibila si la exterior, intreg designul aparatului fiind unul impresionant, care se preteaza spatiilor care se doresc a fi moderne. Dimensinile acestuia iti va permite sa il integrezi cu usurinta oriunde, chiar si in apartamentele de dimensiuni mai mici, inaltimea maxima fiind pana in 2 metri. Cu o capacitate maxima de 472 litri, ai parte de un spatiu suficient de mare astfel incat sa pozitionezi la interior o multime de alimente, atat in zona de frigider cat si congelator. Frigiderul pozitionat in zona inferioara ii revine 355 litri in timp ce pentru congelator este disponibil 101 de litri.

 

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 351 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 190 cm, Silver

       Sistemul de comanda si receptie a temperaturii de la interior este unul digital, unul care detecteaza orice modificare a temperaturii si optimizeaza intreaga functionare astfe incat temperatura sa fie una constanta in tot interiorul sau. Astfel pentru ajustari ale temperaturii ai la dispozitie o consola electronica pozitionata in partea de sus, pe usa frigiderului. Datorita sistemului No Frost  si a noului ventilator pozitionat pe peretele de la interior se obtine astfel o circulare omogena a aerului rece care fiind lipsit de umiditate evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimantelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului, iar amestecul de miros dintre compartimente nu se mai produce.

 

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 351 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 190 cm, Silver

 

      Frigiderul este organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Sistemul 3 in 1 Zone permite ca toate rafturile din sticla sa fie retrase spre exterior cu usurinta. Cutiile de fructe si zarzavaturi din dotarea frigiderului au fost special proiectate pentru a pastra fructele si zarzavaturile proaspete si fragede. Raftul pentru sticle reprezinta solutia practica pentru depozitarea optima, cu economie de spatiu, a pana la cinci sticle. Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore – ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspete depozitate. 

 

        Congelatorul la randul lui cu 2 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. Sertarele detasabile, extrem de adanci cu parte frontala transparenta sunt inchise de jur imprejur. Ele ofera o vedere perfecta a continutului sertarului si cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele congelate.

 

        Sistemele moderne care gestioneaza interiorul sunt inca o garantie in privinta succesului cu care combina reuseste sa mentina la interior un mediu curat si optim din punct de vedere al temperaturii astfel: Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%. Tehnologia Air Technology garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Tehnologia HygieneAdvance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Inalta definitie: pastrare remarcabila a alimentelor. 

 

        In privinta consumului nu ar trebui sa iti faci multe griji deoarece combina frigorifica este identificata ca fiind una foarte economica, vezi simbolul Ecotech care identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru care consumul mediu inregistrat in timpul unui an este de 390 kwh/an. Atunci cand esti plecat de acasa poti reduce semnificativ consumul acesteia alegand functia I Care care activeaza un regim redus de consum. 

 

      Filtrele existente la interior dar si sistemul avansat antibacterian sunt elemente esentiale care vo actiona de fiecare data pentru a preveni aparitia microorganismelor care pot altera alimentele de la interior. 

 

      Sistemul de iluminare dual intern cu becuri LED asigura o iluminare perfecta a interiorului. Emit o cantitate minima de caldura, ceea ce asigura intotdeauna o depozitare optima a alimentelor proaspete. Designul sofisticat al sistemului de iluminare integrat asigura o utilizare maxima a spatiului din interior. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Hotpoint ENXTY19222XFW fiind un frigider silentios (nivel zgomot 40 dB). 

 

Recomandare:

 

            Primesti garantie extinsa de pana la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

 

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

            Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 351 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 190 cm, Silver

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *