Frigider cu doua usi Indesit RAA 29 pret si specificatii tehnice

      Indesit RAA 29 este un frigider in doua usi ideal pentru orice utilizator care isi doreste un dispozitiv de tip frigorific de calitate, totul la un pret accesibil. Este un model destul de mic, nu ocupa spatiu foarte mare, fiind astfel potrivit pentru apartamentele noastre care dupa cum stim mereu sunt probleme cu spatiul de depozitare. Pentru o pozitionare corecta la interior, va trebui sa tii cont de urmatoarele dimensiuni: 143 x 61 x 58 cm.

      Aceasta beneficiaza de un design care nu iese atat de mult in evidenta, mai degraba clasic, unde culoarea alba este cea solitara. Accesul la interior se face separat prin intermediul a doua usi, pentru frigider si congelator.

     Frigiderul cu doua usi Indesit RAA 29 se remarca printr-un consum relativ redus, incadrat in clasa de eficienta energetica A+, pentru care consumul anual de energie este de 226 kW/an. Din punct de vedere tehnic, acesta are o capacitate de 212 litri, distribuiti intre frigider si congelator.

      Frigiderul de capacitate 171 litri, este impartit ca spatiu la interior pe 4 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata care pot fi si ajustate in inaltime in functie de preferinte. Acestea sunt destul de solide si conform specificatiilor de producator suporta o sarcina de pana la 40 Kg. In dreptul fiecarui nivel de raft pe usa sunt prezente suporti, zona in care poti depozita sticle si alimente de dimensiuni mai mici, care sa le gasesti usor si la indemana. 

       Congelatorul de capacitate 41 litri are o eficienta la congelare de 4 Kg la 24 de ore. La fel ca si in cazul frigiderului, sistemul de racire este unul manual si este nevoie ca sa se efectueze decongelarea in timp. Distributia alimentelor se va putea face pe cele 2 rafturi disponnibile la interior.

       Sistemul de selectie a temperaturii la interior este unul mecanic si se poate stabili folosind termostatul pozitionat in dreptul ultimului raft din zona superioara. Garniturile usilor de acces la interior sunt tratate antibacterian, o solutie optima de prevenire a aparitiei problemelor legate de bacteriile de la exterior. In cazul unei pene de curent, acesta se va dezgheta in totalitate abia dupa 20 ore, deci o autonomie mare data de peretii interiori care izoleaza foarte bine pentru un transfer termic minim.

      Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece frigiderul cu doua usi Indesit RAA 29 se dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 42 dB. Nivelul de zgomot mult mai mic este asigurat de catre compresorul de inalta tehnologie cu sistem de reglare optima.
 
Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Indesit RAA 29, 212 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb Frigider cu doua usi Indesit RAA 29, 212 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *