Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX o solutie excelenta pentru locuinta ta

      Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica potrivita pentru cei care isi doresc sa aiba mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor, atent monitorizat de tehnologii de ultima generatie. Vestea buna este si faptul ca aceasta reuseste sa pastreze si un consum bun, vezi incadrarea acesteia in clasa de eficienta A+, care impune un ritm caracterizat de valoarea de 346 kWh/an. 

       Dimensiunea acesteia este una relativ optima pentru a putea fi integrata cu usurinta si in cadrul unui apartament, si aici vorbim de 201 x 59.5 x 65 cm. Tehnologia Neo Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia. Pe langa aceasta tehnologie vei mai putea beneficia si de prezenta unui filtru antimirosuri si a unei garnituri antibacteriene care vor asigura prevenirea formarii anumitor bacterii la interior. 

      Filtrul activ, de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

       Designul de interior este cel care va asigura faptul ca vei putea avea la indemana, atat alimente proaspete, cat si unele congelate sau semipreparate. Cu un volum total de 347 litri, combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX va fi suficient de mare pentru a indeplini toate nevoile tale. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. 

      Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

       Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. Pentru momentele in una din usile de acces la interior deschise, functia buzzer va activa avertizarea sonora in cazul in care aceasta ramane deschisa mai mult de 1 minut. 

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *