Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA pret si specificatii tehnice

     Folosind cele mai noi tehnologii, Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este o combina frigorifica excelenta in vederea unei viitoare achizitii. Aspectul modern exterior si finisajele de calitate din inox duc cu gandul mai degraba la un model mult mai scump apartinand unei clase premium. 

      Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX beneficiaza si de un sistem unic cu dispenser, capabil sa furnizeze apa rece prin simpla apasare a unui buton. Este o optiune interesanta mai ales pe timpul verii, atunci cand un pahar cu apa rece iti poate reda starea de bine imediat.

      Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este o combina frigorifica de clasa medie cu un consum de energie minim (clasa A+) cu o capacitate de stocare totala de 312 litri. Noua tehnologie No Frost asigura un consum mai mic prin mentinerea unei temperaturi constante, lucru care impiedica aparitia in timp a ghetii. Sistemul de racire al congelatorului cat si cel al frigiderului se bazeaza pe tehnologia curentilor de aer multidirectionali ce sunt distribuiti in mod uniform din mai multe directii pentru a mentine o temperatura constanta prevenind astfel formarea ghetii.

     Tehnologia “Al 6-lea Simt” de reglare automata caracteristica electrocasnicelor Whirlpool se ragaseste si la acest model si se remarca prin faptul ca aceasta optimizeaza consumul energetic in functie de evolutia temperaturii exterioare si necesitati.

       Interiorul frigiderului de capacitate 218 litri este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade.

       Congelatorul la randul lui cu 4 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. Acesta beneficiaza ca si frigiderul de tehnologia No Frost astfel ca in timp nu veti avea probleme cu decongelarea deoarece in interior nu se va forma deloc gheata.

      Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este dotata cu mai multe functii inovative printre care:

– Tehnologie Al 6-lea Simt Fresh Control – senzorii inteligent cu sistem al 6-lea simt garanteaza un nivel optim de umiditate in interiorul combinei pentru o prospetime de lunga durata a alimentelor
– Sistem antibacterian – aceast sistem neutralizeaza bacteriile din interior pastrand astfel un mediu curat si placut mirositor.
– Sistem avertizare usa deschisa – Esti avertizat acustic in cazul in care uiti usa combinei deschisa mai mult de 10 secunde

      In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA se remarca printr-o autonomie de pana la 22 ore pana se dezgheaza total.

      Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 42 dB).

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, 312 l, Clasa A+, 6th Sense Fresh Control, Full No Frost, Dozator apa, H 188.5 cm, Inox Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, 312 l, Clasa A+, 6th Sense Fresh Control, Full No Frost, Dozator apa, H 188.5 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *