Fierastrau vertical Skil F0154581CL pret si specificatii tehnice

      Deprinderile personale se fac in timp, sau in special cand pui mana sa faci chiar tu diverse lucruri, asa ca daca vrei sa inveti si sa mai mesteresti cate ceva prin casa, un instrument care ar fi necesar pentru colectia de unelte electrice este si fierastraul vertical Skil F0154581CL. Se intampla de multe ori sa iti doresti sa faci mici modificati in blatul mobilei, la imbinari iar decat sa te imprumuti prin vecini sau sa astepti dupa unul si altul, poti avea chiar tu unul, un model cu un raport calitate pret excelent.

      Este un model indemanatic, usor de manevrat, iar odata pornit urmareste linia dreapta trasata de tine fara a impune o forta din exterior foarte mare. Baza care se fixeaza la nivel de material este reglabila iar panzele care sunt folosite la taiere pot fi inlocuite cu usurinta. Trebuie avut grija ca aparatul sa nu fie fortat o perioada de timp indelungata deoarece la frecare panza se poate supraincalzi si apoi rupe. Desigur achizitia unei alte panze noi nu este atat de costisitoare, setul inclus cu aparatul avand pana la 20 de panze rezerva.

      Actionarea aparatului se face apasand pe “tragaci” mai tare sau mai incet pentru a varia astfel viteza de rotatie cu una corespunzatoare. Tot aici se regaseste si un buton special care sufla rumegusul strans in urma folosirii acestuia asupra materialului lemnos. Pentru a urmari diverse forme la taiere poti varia unghiul de taiere prin reglare oscilatiei lamei pana la un unghi de 45 de grade. Pendularul Skil ofera o taiere rapida si precisa, datorita motorul de inalta performanta, de 710 W si celor cinci setari de traiectorie. Acest fierastrau pendular are o capacitate maxima de taiere de 80 mm in lemn. 

    Aparatul poate fi depozitat in timp intr-o trusa de scule cu insemnele Skil, aici unde se regasesc si celelalte accesorii incluse in pachet: setul de panze si suportul din plastic pentru protectie. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Fierastrau vertical Skil F0154581CL, 710W, 3000 SPM/RPM + Set 20 panze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *