Fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710 – pret si specificatii tehnice

      Steinhaus PRO-JS710 este un fierastrau pendular excelent pentru a fi folosit pentru a realiza diverse retusuri in lemn, nu este un model profesionist dar atat cat ai nevoie de el ocazional, este o solutie excelenta pentru acasa, sa il ai la indemana in trusa de instrumente. Se intampla de multe ori sa iti doresti sa faci mici modificati in blatul mobilei, la imbinari iar decat sa te imprumuti prin vecini sau sa astepti dupa unul si altul, poti avea chiar tu unul, un model cu un raport calitate pret excelent.

 

      Este un model indemanatic, usor de manevrat, iar odata pornit urmareste linia dreapta trasata de tine fara a impune o forta din exterior foarte mare. Baza care se fixeaza la nivel de material este reglabila iar panzele care sunt folosite la taiere pot fi inlocuite cu usurinta. Trebuie avut grija ca aparatul sa nu fie fortat o perioada de timp indelungata deoarece la frecare panza se poate supraincalzi si apoi rupe. Desigur achizitia unei alte panze noi nu este atat de costisitoare, aparatul folosind panze in forma de T. 

 

     Unghiurile de taiere pot fi selectate la urmatoarele valori de: 0/15/30 si 45 de grade. Avand o putere de 700 W, aparatul este capabil sa dezvolte o turatie de 3000 rpm pentru a putea fi astfel folosit pentru suprafete de lemn, metal, zidarie, ceramica si regips. In setul standard, pe langa aparat mai primesti urmatoarele accesorii: 2 lame, una pentru lemn si alta pentru metal, sina de ghidaj, cheie hexagonala pentru reglarea unghiului si o cutie din material plastic.

 

Recomandare:

 

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

 

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710, 710W, 3000 RPM + Sina de ghidaj, 2 lame, Cutie de plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *