Ciocan rotopercutor Makita HR2470T – Pret si specificatii tehnice

      Cine a avut de modificat sau de renovat in totalitate o locuinta cunoste nevoia de a da jos anumite materiale cu care peretii au fost incarcati sau chiar de a gauri sau decupa un perete. Recomandarea noastra in acest sens daca vrei sa mizezi pe un model profesionist este ciocanul rotopercutor Makita HR2470T. Acest ciocan rotopercutor este un ajutor de nadejde pentru aceste activitati, cu un aspect clasic ce prezinta pe partea exterioara cateva elemente care pe langa design tin si de controlul functional al acestuia si primul ar fi manerul Softgrip ce permite prinderea ferma si utilizarea intr-un mod sigur de fiecare data a ciocanului.

      Ciocanul rotopercutor Makita HR2470T cu patru functii este prevazut cu un comutator cu ajutorul caruia puteti sa setati fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie, iar mai in fata avem manerul suplimentar ce se monteaza pentru o functionare si o utilizare mult mai usoara si caruia i se poate atasa un dispozitiv pentru controlul adancimii gaurilor realizate. 

       Ciocanul 100% pe rulmenti radiali cu bile este echipat cu un motor puternic, de 780W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului pneumatic puternic ce permite gaurirea in beton, oprirea percutiei, gaurirea obisnuita, gaurit cu carota si insurubare. Ciocanul cu functie reversibila este dotat si cu un comutator Lock On (pentru functionare continua), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila, cu  acces in zonele inguste.

       In interiorul ciocanului avem insa adevarata eficienta a acestuia si care se datoreaza mecanismului de percutie pneumatica ce asigura o putere mare de percutie si 4500 bpm (batai pe minut) dar care are o energie de percutie de 2.4 j. Ciocanul dispune de o viteza pre-selectabila si turatia variabila de pana la 1100 rpm (rotatii pe minut) ce da posibilitatea lucrului in materiale precum lemnul, otelul sau zidaria. Prezenta tehnologiei SDS-Plus este inca un avantaj pe care acest produs il ofera si care va permite sa schimbati intr-un mod rapid si foarte usor fiecare accesoriu.

     Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune si care se masoara prin posibilitatea de a gauri otelul cu un diametru de 13 mm, de a da gauri in zidarie cu un diametru de 24 mm dar si de a da gauri in lemn cu un diametru de pana la 32 mm. Ciocanul are o greutatea de doar 3 kg ce permite manevrarea si utilizarea fara probleme, dar si dimensiunea de 3 m a cablului ce va va ajuta tot in ceea ce priveste utilizarea si manevrarea. Dotarile de livrare ale aparatului cuprind: mandrina-adaptor SDS, valiza profesionala din material plastic, limitator de reglare a adancimii si maner suplimentar.

Recomandare:

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

         Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Ciocan rotopercutor Makita HR2470T, 780W, 2.4 J, 1100 RPM, mandrina rapida si SDS-Plus, 3 functii + maner lateral + opritor adancime + geanta transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *