Baza mobilier cu doua usi si lavoar ceramic Kring Basic Home – Pareri si pret

     Baia ramasese ultima in planul nostru de modernizare a casei, iar odata ce am refacut toata instalatia de apa, ultimul pas a fost acoperirea gurii de aerisire cu o masca placuta la vedere asa cum este si Kring Basic Home. Kring Basic Home este alegerea perfecta daca vrei sa integrezi intr-un corp de mobilier lavoarul ceramic si sa ai parte de o zona pentru depozitare a prosoapelor sau a cosmeticelor aproape de baie, intr-un loc generos ca spatiu.

       Pentru a interpreta corect dimensiunile acestuia, mai jos gasesti legenda care descrie cel mai bine valorile exprimate in centimetri pentru mobilierul Kring Basic Home. Este placut la vedere, construit din materiale de calitate si cel mai important ofera suficient loc la interior pentru a ascunde diverse lucruri. Constructia este din PAL, un material lucios, de culoare alba, care se potriveste de natura cu mediul ambiant umed care se regaseste in fiecare baie. Accesul la interior se face cu ajutorul a doua usi dotate cu manere circulare, cu deschidere stanga-dreapta.

    Baza mobilier cu doua usi si lavoar ceramic Kring Basic Home, 49x86x40cm, Alb

         Odata comandat, acesta vine dezasamblat, asa ca pentru inceput va trebui sa recurgi si la simtul ingineresc pentru a-l asambla. Nu este un proces greoi, deoarece vine dotat cu tot ce trebuie, suruburi, chei, doar ca va dura ceva timp.

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea accesoriilor din baie in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Baza mobilier cu doua usi si lavoar ceramic Kring Basic Home, 49x86x40cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *