Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4910/10 pret si specificatii tehnice

        La final de saptamana cand spalam rufele, de multe ori acestea se prezinta avand cute, mai usor sau mai greu de scos in functie de tipul de tesatura, asa ca ai nevoie de un fier de calcat profesionist, asa cum se prezinta si Philips PerfectCare Azur GC4910/10. E important cum ne prezentam in societate, iar hainele uneori pot spune multe despre persoana care le imbraca, asa ca o tinuta ingrijita poate avea un efect nemasurat in fata celor din jur. 

        Philips PerfectCare Azur GC4910/10 este un fier comfortabil in ceea ce priveste folosinta sa in timp, nu este greu, iar functiile sale il pot programa sa faca fata cu succes oricarei provocari. Sub maner se gaseste un potentiometru care are rolul de a regla temperatura in concordanta cu tipul de tesatura pe care il vei folosi. Tot aici beneficiaza de un ghidaj in imagini pentru a stii ca nu gresesti cu alegerile facute, atat pentru temperatura cat si tip de material. 

      Tapla SteamGlide Plus asigura un flux continuu si consistent de abur, care va favoriza asezarea cutelor intr-o forma perfecta pentru a fi apoi remodelate la temperatura. Aluneca usor pe suprafata, utilizarea acestuia fiind mai mult o joaca. Fantele de pe suprafata acesteia disperseeaza aburul emis prin orificiile specifice pe toata suprafata de lucru. Varful talpii alungit permite accesul chiar si in acele zone mai greu accesibile oferind rezultate la fel de bune. 

       Tehnologia OptimalTemp ofera combinatia perfecta de temperatura, aceasta reusind sa asigura un nivel optim de temperatura, fapt care nu mai implica factorul uman, totul fiind realizat in mod automat pentru a proteja astfel hainele tale sa nu fie deteriorate in urma temperaturii foarte ridicate.

       Fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4910/10 are o greutate de 1.75 Kg, ceea ce il face usor de manevrat pe orice suprafata. Capacitatea rezervorului este de 0.35 litri iar jetul de abur asigurat functionarii acestuia are un debit de 45 g/min in timp ce functia Jet poate ridica aceasta performanta la 180 de g/min. In modul de functionare Eco acesta foloseste mai putina energie electrica in timpul functionarii, la anumite intervale de timp daca nu este utilizat devenind inactiv. Avand o putere maxima de 2400 W, intreg procesul de incalzire nu dureaza mai mult de 1 minut.

     Functia de oprire automata de siguranta opreste automat fierul de calcat Philips daca nu este utilizat timp de 10 minute, pentru a economisi energie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4910/10, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 0.35 l, 180 g/min, Alb/Albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *