Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 40-13 – review si recomandari

       Bosch AQUATAK 40-13 este un aparat de spalat cu presiune excelent pentru a fi folosit acolo unde desfasori o activitate economica, undeva pe o terasa sau pentru la curte unde poti interveni cu el pentru curatarea trotuarului de praf si alte impuritati.

       Bosch AQUATAK 40-13 este o masina de curatat cu presiune performanta ce are in componenta o pompa din metal cu 3 pistoane axiale si o placa oscilanta. Are o putere totala de pana la 1900 W alimentarea cu apa facandu-se direct de la retea. Furtunul din dotare are o lungime de 6 metri cu un debit de pana la 400 litri pe ora. Presiunea de aproximativ 130 bar va asigura un flux continuu a apei suficient de puternic pentru a indeparta murdaria in cel mai scurt timp posibil.

      Este dotat si cu filtru de apa, numeroase duze pentru o aspersare variata si roti pentru transport in diverse locatii. Vine dotat cu tot ce ii trebuie pentru a fi pus in functiune indata ce il primesti.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va doriti un dispozitiv performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il puteti achizitiona la reducere de pret, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 40-13, 1900 W, 130 Bar, 400 l/h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *