Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK – review si recomandari

      Cu aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK te vei bucura de briza racoroasa chiar si atunci cand temperaturile de afara sar cu mult peste pragul de canicula, un aparat de aer conditionat performant dotat cu toate functiile necesare pentru a duce temperatura la un nivel normal suportabil. 

     In partea centrala unitatea interioara este dotata cu un display LED care afiseaza in timp real temperatura de la interior dar si principalele functii active pentru modul de lucru activ. Acesta devine activ doar in momentul selectarii functiei display din telecomanda si reprezinta un mod eficient de economisire energie.

    Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel in consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinsa mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A+ pentru functia de incalzire si A++ la racire.

     Cu o capacitate de racire/incalzire 9000 BTU, acesta reuseste sa isi indeplineasca foarte bine atributile pentru care a fost proiectat in cazul unei incaperi de pana in 16 de mp. Poate fi folosit pe incalzire pe timp de iarna iar vara pe functia de racire sau ventilare. Instalarea nu va fi atat de costisitoare mai ales ca pachetul comandat cuprinde pe langa aparatul de climatizare in sine si kit-ul de instalare aferent. Recomand totusi sa apelezi la o firma specializata pentru a nu pierde garantia, unde pentru 300-400 de lei il vei avea gata instalat si pus in functiune.

     Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK este dotat cu mai multe functii:

– Functia i Feel – Telecomanda aparatului de aer conditionat este prevazuta cu un senzor care detecteaza temperatura din mediul abiant al camerei. Astfel consumul de energie va fi ajustat in functie de temperatura varianta din mediul ambiant al camerei.
– Restart automat – Aparatul de aer conditionat reporneste automat in cazul unei pene de curent
– Autodiagnosticare – In cazul in care aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali pe display va aparea un cod eroare care te va ajuta sa identifici unde a intervenit problema.
Dezghetare automata – mentine integre circuitele unitatii exterioare pentru ca acesta sa poata fi folosit in conditii optime chiar si atunci cand afara temperaturile sunt cu mult scazute sub pragul de inghet
Functie Turbo – aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge conditiile de mediu stabilite de tine intr-un timp cat mai scurt
Sleep/Night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte.

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul antibacterian reuseste sa retina in mare masura microorganismele din aer, protejand astfel sanatatea celor din jurul tau. 

       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 40 dB).  

Recomandare:

           Primesti garantie extinsa la 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Display ascuns, Kit instalare inclus 3m, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *