Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W – REVIEW SI PARERI

        Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W face parte din noua generatie de modele lansate la inceputul acestui an, un model care beneficiaza de multe imbunatatiri atat pe partea tehnica, lucruri care vor favoriza un consum energetic mai mic dar si performante de spalat mai bune. Pretul nu as spune ca este unul exagerat de mare, iar asta ma face sa cred ca masina de spalat rufe LG F2J6WY0W va fi destul de apreciata pe piata, de cei care isi doresc una noua.

         Masina va putea fi instalata cu usurinta si in acele bai care nu ofera un spatiu foarte mare, dimensiunile acesteia fiind unele Slim, caracterizare de urmatoarele valori: 85 x 60 x 45. In partea centrala sus se afla panoul de comanda cu optiunile aferente pentru programare, gasim aici si un display LCD pentru afisarea parametrilor de lucru dar si multe alte informatii cu privire la modul de functionare. 

        Masina este incadrata conform calculelor in clasa de eficienta energetica A+++ pentru care consumul inregistrat in timpul unui program de spalat standard este de 0.86 kWh iar cel de apa indica o valoare de pana la 10700 litri in decursul unui an. Cele 1200 rpm sunt suficiente pentru a intretine un spalat economic si eficient de fiecare data. 

        Datorita design-ului unic, Lg 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte la fiecare spalare.

        Programele de spalat, 14 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, Baby care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) , bumbac eco (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Intensive 60 (program spalare intensiva la 60 de grade pentru pete dificile) etc. Hainele isi vor pastra culorile proprii chiar si dupa mai multe spalari, masina de spalat avand in meniul de configurare programe adaptate la culori, inchise sau deschise, programe care isi fac treaba foarte bine in orice moment.

      Odata ce o pui in functiune, masina de spalat ruleaza foarte silentios datorita sistemului cu perii la motor care implica o frecare mecanica minima pentru a preveni astfel nevoia de a o inlocui cat mai tarziu. Dovada sta garantia extinsa de pana la 10 ani pe care cei de la Lg o ofera pentru blocul motor. 

      Dupa terminarea ciclului de spalare regulat, se activeaza sistemul de avertizare automat acustic. In cazul unor probleme de natura tehnica, pana la aparitia personalului autorizat poti apela si la functia de autodiagnosticare care te poate indruma in alegerea solutiilor potrivite pentru anumite erori ce pot aparea in timpul setarii programului de lucru. 

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W, Direct Drive, SpaSteam, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

     Fiind o masina de capacitate mare, cei de la Lg s-au gandit si la factorul ca exista posibilitatea sa existe in jur si cei mici, in general mai curiosi din fire, astfel ca la fiecare folosire poti activa si functia blocare acces la cuva si functii butoane de comanda.

     Sistemul inteligent de detectie al cantitatii de rufe pe baza senzorilor de la interior, vor optimiza modul de functionare a aparatului, astfel incat resursele utilizate sa fie intotdeauna la minim. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W, Direct Drive, SpaSteam, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *