Fier de calcat Bosch Sensixx’x DI90 AntiShine TDI903231A pret si specificatii tehnice

       Bosch Sensixx’x DI90 AntiShine TDI903231A este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant dotat cu cele mai noi tehnologii germane disponibil la un pret foarte bun. Talpa din ceramica masiva este elementul cheie al acestui fier de calcat si te va ajuta sa calci haine de diferite tipuri de tesaturi in cele mai bune conditii. Talpa ceramica ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. 

      Talpa beneficiaza de numeroase orificii care vor fi folosite pentru evacuarea controlata a aburului iar varful specific subtire te va ajuta sa patrunzi chiar si in zonele mai greu accesibile fara sa intampini prea multe probleme. Sunt 3 zone active de emisie a aburului, in partile laterale s in varful talpei.

      Sistemul i-Temp Advanced ofera combinatia optima de temperatura si abur pentru calcarea rapida si in siguranta a tuturor tesaturilor care se pot calca. SteamOnDemand – produce aburi atat timp cat este apasat butonul de declansare a aburului. Display-ul TempOK semnalizeaza in timpul fazei de incalzire sau racire, atunci cand este atinsa temperatura setata. Reglarea continua a temperaturii.

      Acesta are o putere de pana la 3200 W suficient pentru a calca cu usurinta hainele in 2-3 miscari. Are si functie de calcare cu aburi utila in special in cazul cutelor dificile. Are incorporat un rezervor de 0.4 l cu un debit de 65 g/minut. Pentru functia jet de abur, debitul maxim 200 g/min. Cablul de alimentare este destul de lung de 2 metri astfel ca nu vei fi incomodat nici de acest aspect.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Fier de calcat Bosch Sensixx'x DI90 AntiShine TDI903231A, Talpa Ceranium-Glissee, 3200 W, 0.4 l, 200 g/min, egru/Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *