Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S tehnologie avansata pentru uscator si spalare rufe

     Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv complex care sa te ajute la curatarea rufelor si la uscarea acestora intr-un singur ciclu. Alegand o masina de spalat cu uscator incorporat vei economisi spatiu semnificativ si vei beneficia de toate aceste functii folosind un singur dispozitiv bine echipat tehnic si cu programe de lucru destul de variate. Datorita tehnologiei 6th sense ai la dispozitie o multime de functii si operatiuni care iti vor face viata mai usoara atunci cand vine vorba de spalatul si uscarea hainelor.

    Masina de spalat se prezinta bine si la exterior, aceasta fiind construita din materiale de calitate, cu finisaje de top, care se potrivesc cu ideea de casa moderna, multifunctionala. In partea centrala panoul de comanda este prevazut cu display LCD, un selector de programe si alte butoane pentru functii specifice. Consumul este unul destul de bine optimizat, aceasta fiind incadrata in clasa energetica A.  

    Conceptul inovator „Al 6-lea Simt” patentat de catre cei de la Whirlpool, prezent si pe masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S ajuta la adaptarea consumului energetic si de detergent la nevoile curente. Tehnologia “AL SASELEA SIMT” garanteaza grija perfecta si rezultate perfecte (clasa A la spalare) pentru toate materialele.
Sunt inregistrate economii semnificative ale resurselor: aceasta simte, adapentrueaza si controleaza totul pentru un consum minim. Aceasta tehnologie va detecta cantitatea de rufe introdusa in cuva adaptand astfel consumul. Cu tehnologia 6th Sense Colours, de la Whirlpool, rufele sunt curatate perfect iar culorile lor isi pastreaza stralucirea.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S, 6th Sense, Motor Inverter, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 RPM, Clasa A, 60 cm, Argintiu

    Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Ai parte de performante optime chiar si atunci cand folosesti masina de spalat la o temperatura joasa.

    Principalele caracteristici se refera la faptul ca masina de spalat rufe cu uscator rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S are o capacitate de spalare de pana la 9 Kg rufe si de 6 Kg in timpul procesului de uscare. Viteza de centrifugare este una pe masura cantitatii de rufe si poate ajunge pana la 1400 rpm. Modul in care rufele sunt spalate este unul la fel de important ca si celelalte caracteristici deoarece acestea trebuiesc protejate ca in timp sa nu se deterioreze.

    Programele sunt special concepute pentru a indeplini si aceasta masura de siguranta pentru fiecare tip de tesatura in parte, de la articole din lana si delicate pana la articole sport si din bumbac. Tehnologia  “Wool Excellence“ va fi potrivita cazul in hainelor din lana. Aceasta ofera o ingrijire eficienta si delicata pe tot parcursul programului in lucru. 

     O alta caracteristica demna de mentionat este si sistemul cu aburi care umezeste rufele de fiecare data inainte de inceperea unui nou ciclu de spalare pentru a relaxa fibrele si a se evita astfel formarea cutelor. Tehnologia unica Wave Motion, permite spalarea la 15 grade C, cu aceeasi eficienta ca si la 40 de grade. Prin tehnologia Wave Motion de la Whirlpool stralucirea culorilor se pastreaza timp indelungat. Temperatura joasa sustinuta de Tehnologia Wave Motion cu miscarile asimetrice ale tamburului.

      Deasemenea poti spala rufele chiar si atunci cand nu indeplinesti numarul de rufe raportata la capacitatea maxima a cuvei, consumul de resurse fiind unul adaptat la noile cerinte. Motorului de tip SenseInverter reduce semnificativ nivelul de zgomot, modifica viteza de rotatie si puterea motorului pe baza unor senzori plasati în masina pentru a obtine cele mai optime rezultate la spalare si uscare.

 

      Sistemele de siguranta impuse de producator acestui model, fac functionarea acestui dispozitiv sa fie una foarte sigura astfel: protectie impotriva inundatiilor – opreste automat functionarea in caz de apar urme de apa in jurul masinii de spalat, sistem de echilibrare incarcatura – distribuie uniform rufele de la interior pentru o silentiozitate absoluta in timpul programelor de lucru, sistem clatire fara spuma etc.

       Sistemul uscator foloseste tehnica uscare prin condensare, rufele fiind astfel uscate prin prezenta curentilor de aer cald de la interior in cuva. Rufele uscate vor fi gata pentru a fi puse in dulap fara a mai fi nevoie sa intervii in vrun fel asupra lor.

      Cu programele speciale pentru rufe voluminoase, vei putea spala chiar si articole de dimensiuni mai mari: coverturi, paltoane, lenjerie de pat etc. Alte programe disponibile in grila programabla fac referire la tipul de teaturi: bumbac, lana, sintetice, delicate, stoarcere etc.
Poti spala in siguranta chiar si pe timp de noapte, masina fiind un dispozitiv destul de silentios cu un nivel al zgomotului la spalare de numai 54 dB.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *