Fierastrau circular pentru metale Einhell TH-MC 355 review si specificatii tehnice

     Fierastraul circular pentru metale Einhell TH-MC 355 este un aparat profesional des intalnit in ateliere si santiere acolo unde este folosit la taierea metalelor. Poate fi folosit cu precadere pentru diverse operatiuni si acasa, atunci cand vrem sa mai mesterim cate ceva sau sa aducem modificari in structura metalica a diverselor obiecte. Suprafata de contact ofera un spatiu optim pentru manevrarea exacta a materialelor, pentru obtinerea astfel a unui produs finit ca la carte. Prin insurubarea benzii autofiletante, materialul este bine strans astfel incat sa fie fixat pe pozitie. 

Fierastrau circular pentru metale Einhell TH-MC 355, 2000 W, 3000 RPM, 355 mm

     In partea laterala superioara, fierastraul este prevazut cu protectie, astfel incat rezidurile rezultate in urma taierii sa nu ricoseze spre ochi. Binenteles asta nu va insemna si faptul ca vei putea lucr fara o pereche de ochelari de protectie. Sistemul de fixare se poate ajusta de la -30° la 45° (taietura la unghi).

     Aparatul arata extraordinar, este solid, si ofera siguranta in ceea ce priveste o utilizare de lunga durata. Sistemul de gidare pe sina ii permite acestuia sa se gliseze rapid pe miscare, astfel incat operatiunea de pregatire anterioara folosirii acestuia sa nu fie una care sa implice efort foarte mare. Acesta are functie de ajustare atat in functie de greutate sau unghi de lucru. Odata fixat, totul este blocat cu ajutorul unor picioruse metalice. Tot aici in partea de jos se regaseste si zona panoului de comanda cu butonul comutator On/Off.

      Sistemul de receptie resturi de materiale este foarte bine pus la punct si include o zona de receptie praf unde colectarea se va face foarte precis datorita canalelor de relocare resturi in urma activitatilor intreprinse. Are motor puternic de 2000 W, are o turatie mare, fiind excelent pentru a fi utilizat pentru diverse operatiuni casnice sau industriale.

Recomandare:

     Un aparat cu adevarat folositor, util si in primul rand eficient, disponibil acum la un pret excelent aici: Verifica oferta pret

     Beneficiezi zilele acestea si de o reducere consistenta, oferta limitata, pentru care pot spune ca e un best buy: Verifica pret redus

 

Fierastrau circular pentru metale Einhell TH-MC 355, 2000 W, 3000 RPM, 355 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *