Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F pret si specificatii tehnice

     Hotpoint EBI 18220 F este o combina frigorifica de exceptie, cu un design modern, capabila in acelasi timp sa ofere rezultate excelente si in privinta procesului de racire atat pentru frigider cat si congelator. In ideea in care in ultima vreme tot mai multi utilizatori urmaresc si partea de design, pot spune ca cei de la Hotpoint si-au facut temele foarte bine de data aceasta, Hotpoint EBI 18220 F fiind o adevarata bijuterie care se va potrivi perfect cu interiorul casei tale. Suprafata din inox de la exterior 

      Cu un volum net de 283 litri, combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F este perfecta pentru orice familie care isi doreste doua compartimente spatioase in care pot fi depozitate o multime de alimente pentru a fi pastrate proaspete in cele mai bune conditii. Frigiderului pozitionat in zona superioara ii revin 210 litri in timp ce restul de 73 litri ii sunt atribuiti congelatorului. 

        Ca orice alt model spatiul de la interiorul frigiderului este structurat pe mai multe nivele care includ 3 randuri de rafturi din sticla rezistenta. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste care urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa acesta este prevazut cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 

       Congelatorul este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa il opresti pentru decongelare periodica. Sistemul de reglate temperatura atat pentru frigider cat si congelator este unul digital si permite setarea valorii potrivite pentru mediul la interior cu maxima precizie.

        Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. Aparatul frigorific cu racire No Frost inregistreaza si un consum de energie destul de mic – aproximativ 282 kWh/an si are o durata de viata mai lunga datorita acestei tehnologii care impiedica formarea ghetii la interior protejand astfel compresorul de suprasolicitare. Astfel este creat la interior un microclimat ideal care va garanta prospetimea alimentelor pentru o perioada de timp mai indelungata.

        In plus la interior se gaseste si un sistem antibacterian foarte bine pus la punct care va opri din ascensiune orice urma bacteriana. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interiori ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.

       Functiile Super-congelare si racire pot fi actionate din panoul de comanda interior in cazul in care doresti ca dispozitivul frigorific sa functioneze la capacitate maxima pentru a atinge parametrii de mediu interiori setati de tine intr-un timp cat mai scurt. Tehnologia Frost Less asigura un nivel redus de gheata la interior, pentru a proteja astfel alimentele de inghet. 

       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Hotpoint de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 44 dB.

Recomandare:

       Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F, 283 l, Clasa A+, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *