Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46KX01E pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46KX01E este o solutie optima care te va scapa de problema vaselor murdare care se strang peste zi, un model excelent pentru oricare familie care detine o multime de tehnologii de actualitate. Redescopera placerea de a sta impreuna cu familia ta in timp ce masina de spalat vase Bosch SMV46KX01E face toata treaba pentru tine. Nu ar trebui sa iti faci griji din punct de vedere al dimensiunii acesteia mai ales ca este un model incorporabil pe care il poti integra in mobila de bucatarie respectand urmatoarele valori: 81.5 x 59.8 x 55 cm. 

     Este potrivita pentru orice familie obisnuita, are o capacitate de 13 seturi de vase si 4 programe diferite pentru care pot fi aplicate 3 nivele de temperatura. Panoul de comanda central este unul digital si nu necesita abilitati tehnice avansate pentru a invata functionarea acestuia, actionarea fiind din butoane, simplu si intuitiv. 

       Consumul energetic anual este de aproximativ 290 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 0.92 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 2660 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor incadrat in clasa de eficienta energetica A++. 

       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program Bio/Eco – compatibil cu o functionare ecologica care sa implice un nivel redus de energie consumata si de apa, program prespalare – perfect pentru vasele usor murdare, program intensiv – recomandat in cazul vaselor foarte murdare si program 65 de grade – are o durata medie de spalare a vaselor de o ora. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri. Noul program Glass 40° curata delicat paharele precum cele din cristal de calitate superioara, asigurand uscarea optima si obtinerea unui aspect stralucitor. Acest lucru este posibil datorita temperaturilor reduse, ajustarii temperaturii agentului de clatire si a prelungirii perioadei de uscare.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX01E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

  HygienePlus este o optiune noua ce poate fi activata in cadrul multor programe si garanteaza igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. Acest efect este realizat de un nivel mai ridicat de temperatura, de pana la 70°C in timpul clatirii.

      Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile. 

        Sistemul Aquastop alcatuit dintr-un furtun special cu pereti dubli de alimentare cu apa, cuprinde o supapa de siguranta precum si o tava cu comutator plutitor pentru o protectie 100% impotriva inundatiilor. Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

        Sistemul senzorial este bine pus la punct astfel: beneficiaza de tehnologie Active Water: usuca vasele de la interior pentru ca acestea sa nu fie umede si sa fie pregatite pentru a fi asezate la locul lor in rafturi, Detergent Automation – creste nivelul de eficienta al detergentului automat, beneficiaza de DosageAssist – asistenta la dozare detergent si are si un sistem de protectie a paharelor sau obiectelor din portelan.

        Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas.

        Cei de la Bosh sunt adevarati experti atunci cand vine vorba de electrocasnice, reusind sa asigure un nivel al performantei ridicat chiar si in cazul produselor mai ieftine, diferenta de calitate nefiind una majora. Bosch SMV46KX01E este o masina de spalat vase foarte silentioasa, intreg procesul de spalate al vaselor trecand aproape cu vederea.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX01E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *