Televizor LED Akai LT-3907HD pret si specificatii tehnice

        Televizorul LED Akai LT-3907HD face parte din noua generatie de televizoare 2017, un dispozitiv multimedia de 99 de cm pregatit din toate punctele de vedere pentru a sta la loc de cinste in casa ta. 

        Arata foarte bine ca design, este subtire iar finisajele sale sunt de cea mai buna calitate. Am remarcat si faptul ca ecranul este ingradit de o rama din plastic de dimensiuni mici, foarte discreta in conformitate cu noile tendinte de pe piata Tv. Cantareste aproximativ 6.3 Kg, acesta putand fi astfel plasat si pe un suport TV la inaltime pentru o perspectiva mai ampla a imaginii in camera dumneavoastra.

        Meniul de utilizare este destul de simplu, este disponibil si in limba romana, iar setarea frecventelor de lucru pentru canale Tv se face cu ajutorul telecomenzii din dotare. Cu un ecran de 99 cm, acesta suporta o rezolutie a imaginii HD (1366 x 768 pixeli) cu un contrast dinamic de 5000:1 si o luminozitate de 220 cd/m2. Timpul de raspuns in frecventa este de 8 ms. 

       Imaginile redate astfel sunt prelucrate de sistemele inteligente de mare finete care trateaza atat zgomotul de transmisie – Noise Reduction cat si eventualele treceri rapide de la un cadru la altul pentru o fluenta a imaginii cat mai bune. 

      Sistemul audio NICAM/A2 de tip stereo reda sunete de inalta calitate prin intermediul celor doua boxe dispuse simetric de putere 10W. 

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0. Pentru conectarea cu alte dispozitive media acesta dispune si de 3 iesiri HDMI si intrare minijack casti.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *