Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+ pret si specificatii tehnice

       Cei de la Arctic se pregatesc cu mare fast sa sarbatoreasca aproape jumatate de secol de activitate, si de accea pentru a pune in evidenta acest eveniment important din istoria companiei, au lansat pe piata o serie limitata de produse autentice romanesti care beneficiaza de un design traditional romanesc. Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+ face parte din aceasta serie de poveste care isi propune sa redecoreze interiorul caselor romanilor in traditionalul port romanesc, aceasta avand desenate in zona centrala simboluri traditionale romanesti. 

     Racirea se face in mod automat, iar in timp depunerile de gheata sunt aproape inexistente datorita tehnologiei Full No Frost. Acest sistem de racire impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer directionati din partile laterale la nivel de fiecare raft in parte. 

     Este un aparat frigorific de dimensiuni medii, cu un design clasic, culoarea alba fiind cea predominanta. Manerele care deschid cele doua compartimente, frigider si congelator sunt incorporate in corpun acesteia, pentru o rezistenta mult mai buna in timp. Sistemul de racire Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. 

      Un alt punct de reper care sa te convinga ca este o alegere foarte buna il reprezinta consumul energetic, in cazul de fata fiind vorba de o combina frigorifica foarte eficienta din acest punct de vedere, incadrata in clasa de eficienta A+. Aceasta ofera  un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie. In mare, consumul inregistrat de combina ajunge undeva la 351 kWh/an.

      Pentru interior spatiul disponibil de 356 litri este impartit intre frigider (257 litri) si congelatorul de 99 litri, situat din zona inferioara a sa. Frigiderul ca spatiu, este impartit pe 4 nivele separate de rafturi din sticla securizata, care pot fi oricand glisate sau reasezate pentru a urmari marirea sau micsorarea spatiului dintre nivele. Usa de acces interior este dotata cu suporti pe dimensiuni diferite pentru a putea primi sticle si alte alimente de marimi diferite. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. 

      Congelatorul desi un pic mai mic, ca dimensiune, este si el compartimentat pe 3 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele. Garnitura este una antibacteriana iar uşile sunt reversibile. Capacitatea de congelare a acestei zone frigorifice este de pana la 14 Kg/24 de ore. In plus compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului Fast Freeze ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.

      In cazul unei situatii in care se va lua curentul, combina frigorifica isi va mentine un climat mai rece la interioara o buna perioada de timp de pana la 18 ore. Deasemena in timpul functionarii, combina se remarca prin calitatea de a fi un aparat destul de silentios, aproape insesizabil cand functioneaza, avand un nivel al zgomotului de numai 43 dB.

      Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta. In timpul functionarii, combina frigorifica Arctic da dovada de silentiozitate, astfel incat sa nu deranjeze linistea casei tale.

Recomandare:

       Garantia inclusa este de 3 ani iar transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l, H 201, Clasa A+, Alb Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l, H 201, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *