Televizor LED Star-Light 65DM5500 – REVIEW SI RECOMANDARI

      Star-Light 65DM5500 este o alegere excelenta daca iti doresti un televizor modern care sa ofere o arie impresionanta de vizualizare prin prisma diagonalei care masoara 165 cm, dotat cu numeroase tehnologii de procesare a imaginii, totul la un pret accesibil. Produs la noi in tara vine la un pret mai mult decat tentant, mai ales ca din pretul sau sunt scazute multe din acizele care se aplica altor modele.

 

      Star-Light 65DM5500 este un televizor care se remarca printr-o interfata usor de utilizat, si in lus de atat dispune si de interfata Smart. Ai acces rapid la zeci de aplicatii, cele dedicate navigarii online, retele sociale sau continut video dedicat. 

 

      Designul este unul la fel de laudat, mai ales ca acesta este unul subtire, iar ramele nu ocupa mult din spatiul disponibil pentru ecran. Astfel intreaga atentie a celor care il vor privi va fi mereu focusata asupra actiunii si a informatiilor transmise.

 

      Display-ul de foarte buna calitate suporta rezolutii Full HD cu un numar de pixeli de 1920 x 1080. Imaginile sunt apropiate de perfectiune, aproape ca cele din realitate, clare si bine conturate la nivel de culoare, contrast si luminozitate. Binenteles acolo unde este necesar se pot face si ajustari din telecomanda. Pentru acest model avem un contrast dinamic de 5000:1, o luminozitate de 250 cd/m2, si un timp de raspuns de 6.5 ms. Timpul de raspuns joaca un rol important atunci cand vine vorba de filme de actiune sau evenimente din sport, reusind sa transmita un numar mai mare de cadre intr-un timp mai scurt. Cu cat mai mic cu atat mai bine, 6.5 ms fiind o valoare destul de buna pentru ceea ce cautam.

 

       Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor penru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Astfel de oriunde vei privi televizorul vei putea surprinde imaginile la adevarata lor calitate, unghi de vizualizare larg de 178 grade.

 

      Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 10 W).

 

      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv.

 

      Pe partea de conectivitate, televizorul Star-Light 65DM5500 are disponibile 3 porturi HDMI, intrare pentru calculator, intrare USB 2.0, SCART, slot CI+, etc. Televizorul are si functie de teletext, control parental care limiteaza accesul la anumite programe si functie sleep care anuleaza functionarea acestuia la un interval de timp stabilit de utilizator. 

 

Recomandare:

 

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Televizor LED Star-Light, 165 cm, 65DM5500, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *