Ciocan rotopercutor Steinhaus PRO-RH1000 – Review si specificatii tehnice

       Daca esti acea persoana cu simt de raspundere care se implica de fiecare data in proiectele casei, cu siguranta daca te gandesti sa aduci ceva modificari locuintei tale, ai luat in considerare achizitionarea unui ciocan rotopercutor. Steinhaus PRO-RH1000 este un model recomandat celor care se ocupa cu astfel de proiecte in mod ocazional, deci nu este gandit pentru o folosire in regim special pe santier, mai degraba pentru uzul propriu, la tine acasa.

 

       Rotopercutorul Steinhaus PRO-RH1000 cu patru functii este prevazut cu un comutator cu ajutorul caruia puteti sa setati fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie. Avem manerul suplimentar ce se monteaza pentru o functionare si o utilizare mult mai usoara caruia i se poate atasa un manometru metalic de adancime. Ciocanul e construit 100% pe rulmenti radiali cu bile si este echipat cu un motor foarte puternic, de 1000W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului pneumatic puternic. Acesta permite gaurirea in beton, oprirea percutiei, gaurirea obisnuita si oprirea rotatiei pentru lucrarile de daltuire usoara.
 
      Ciocanul este dotat cu comutator Lock On (pentru functionare continua), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila si acces in zonele inguste. In interiorul ciocanului avem insa adevarata eficienta a acestuia care se datoreaza mecanismului de percutie pneumatica ce asigura o putere mare de percutie de 4000 bpm (batai pe minut), cu o energie de percutie de 4 J.  
   
     Ciocanul dispune de o viteza pre-selectabila si turatie variabila de pana la 4000 rpm (rotatii pe minut) ce da posibilitatea lucrului cu materiale precum lemnul, otelul sau zidaria. Prezenta tehnologiei SDS-Plus este inca un avantaj pe care acest produs il ofera si care va permite sa schimbati intr-un mod rapid si foarte usor fiecare accesoriu. Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune si care se masoara prin posibilitatea de a da gauri in zidarie cu un diametru de 26 mm. Diametrul gaurire in otel ajunge la 13 mm, in lemn la 42 mm, iar in zidarie la 26 mm.
 

     Dotarile de livrare ale aparatului cuprinde: 3 burghii SDS-plus (Ø 8, 10, 12), o dalta , un spit, un limitator adancime, totul asezat in cutia de transport.

 

Recomandare:

 

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

 

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1000, 1000W, 850 RPM, 4.0J, Mandrina SDS-Plus, 3 Functii, Kitbox + Accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *