Ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500 – Review si specificatii tehnice

        Esti meserias de profesie sau un simplu incepator care isi doreste sa completeze seria echipamentelor din trusa de scule cu un ciocan rotopercutor, iti recomand Steinhaus PRO-RH1500 un produs de exceptie care se face remarcat datorita pretului accesibil. Nu este un model profesionist, dar este suficient de bun pentru a fi folosit ocazional, atunci cand probabil te vei implica in proiecte personale de modernizare interior locuinta.

 

        Rotopercutorul Steinhaus PRO-RH1500 este prevazut cu un comutator cu ajutorul caruia poti sa setatezi fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie. ai la dispozitie un maner suplimentar ce se monteaza pentru o functionare si o utilizare mult mai usoara la care se mai poate atasa si un manometru metalic de adancime. Ciocanul e construit 100% pe rulmenti radiali cu bile si este echipat cu un motor foarte puternic, de 1500W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului pneumatic puternic. Acesta permite gaurirea in beton, oprirea percutiei, gaurirea obisnuita si oprirea rotatiei pentru lucrarile de daltuire usoara.

 

     Ciocanul este dotat cu comutator Lock On (pentru functionare continua), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila si acces in zonele inguste. In interiorul ciocanului avem insa adevarata eficienta a acestuia care se datoreaza mecanismului de percutie pneumatica ce asigura o putere mare de percutie de 4350 bpm (batai pe minut), cu o energie de percutie de 5.5 J.

 

     Ciocanul dispune de o viteza pre-selectabila si turatie variabila de pana la 4350 rpm (rotatii pe minut) ce da posibilitatea lucrului cu materiale precum lemnul, otelul sau zidaria. Prezenta tehnologiei SDS-Plus este inca un avantaj pe care acest produs il ofera si care va permite sa schimbati intr-un mod rapid si foarte usor fiecare accesoriu. Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune si care se masoara prin posibilitatea de a da gauri in zidarie cu un diametru de 32 mm. Diametrul gaurire in otel ajunge la 13 mm, in lemn la 42 mm, iar in zidarie la 32 mm.

 

      Dotarile de livrare ale aparatului cuprinde: 3 burghii SDS-plus (Ø 8, 10, 12), o dalta , un spit, un limitator adancime, aparatoare praf si o pereche carbuni, totul asezat in cutia de transport.

 

Recomandare:

 

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

 

          Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Ciocan rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500+, 1500W, 860 RPM, 5.5J, mandrina SDS-Plus, 4 functii, kitbox + 3 burghie, dalta, spit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *