Aparat sudura cu ventilator Steinhaus PRO-EW160 – Review si specificati tehnice

       Pentru imbinarea materialului metalic, ai nevoie de un aparat care sa realizeze o sudura perfecta folosind o serie de electrolizi ca suport de imbinare la temperatura ridicata. Procesul de sudare presupune unirea a două obiecte, din materiale metalice sau termoplastice, utilizand caldura sau presiunea. Daca imbinarea este realizata in urma schimbarii de faza a materialului, procesul se numește sudare prin topire.

       Steinhaus PRO-EW160 este un aparat destul de voluminos, cantareste 20 Kg iar pentru a fi mutat dintr-o locatie in alte trebuie sa ai parte de o conditie fizica mai buna sau de ce nu de ajutor. Aparatul are o lungime de 400 mm, latime 250 mm si o adancime de 250 mm. Materialele de construtie ii confera acestuia o constructie solida, peste care se asterne culoarea rosie in nuanta aprinsa. 

      Steinhaus PRO-EW160 este un aparat de sudura in curent alternativ, portabil, cu protectie termostatica, pentru sudarea cu electrozi inveliti rutilici prin procedeul MMA cu posibilitate de reglare continua a curentului de sudura. Este un aparat pe care il poti utiliza ocazional, nu este construit in scop industrial, dar atat cat va reusi, ofera o sudura strasnica la fiecare folosire. Aici depinde si de tipul de electrolizi foositi, unii de calitate vor asigura o sudura iminenta, mai ales ca temperatura rezultata este adusa la limita optima in doar cateva secunde. Alimentarea este realizata la reteaua de curent proprie, nu este nevoie de duza speciala, dar chiar si asa daca ai posibilitatea ar fi mult mai convenabil sa oferi o alimentare independenta la retea de cea la care se conecteaza celelalte aparate din gospodaria ta pentru a evita atfel intreruperile de tensiune de orice fel. 

       Cum spuneam alimentarea se face la 230 V, curentul maxim furnizat de sudura fiind de aproximativ 160 A. Puterea absorbita este de 8 kVA cu o tensiune in gol de 48 V. Procesul de sudare nu necesita o incalzire anterioara a materialelor, un tip anume de material, duritate diferentiala, aparatul fiind capabil sa nu faca astfel de diferente in ceea ce priveste procesul de sudura. Clasa de izolatie in care este incadrat acest aparat este H in timp ce clasa de protectie raspunde corespunzator standardului IP 21.

       Alte caracteristici constructive care vor fi de ajutor impreuna cu aparatul de sudura Steinhaus PRO-EW160 sunt urmatoarele: protectia termostatica – opreste functionarea sa in cazul depasirii nivelului optim al temperaturii, lampa de control care se aprinde in caz de supraincalzire, ventilatorul intern utilizat pentru racire si manetul pozitionat in partea de sus pentru a ajuta la transportarea sa. Tot pentru a usura transportul, aparatul vine dotat si cu un set de roti disponibile doar pe una din partile sale laterale. Pachetul comandat include pe langa aparatul in sine si o masca de mana din material plastic si o perie cu ciocanel pentru zgura.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Aparat sudura cu ventilator Steinhaus PRO-EW160, 160A, 230V/400V, Electrod 2-4mm, 20kg, Accesorii incluse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *