Canapea extensibila Kring Becky pret si specificatii de design

      Canapea extensibila Kring Becky este o alegere perfecta daca vrei sa mai schimbi cate ceva prin casa si sa iti imbunatatesti stilul de viata. Cum majoritatea apartamentelor construite nu ofera un spatiu suficient de mare, gasesc a fi utila functia de rabatare a canapelei din pat si invers. Simpla, cu un design minimalist ce ii confera eleganta si avantajul de a putea fi usor integrata intr-un design interior fie el clasic sau modern.

 

     Aceasta are un design frumos, este utila, spatioasa, confortabila, usor de manevrat si indeplineste cele mai exigente cerinte de calitate. Canapeaua Kring Becky este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare bej, include si 2 perne care respecta aceleasi reguli de culori cu un design florar imprimat pe ele. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat de fetru, burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de brad.

 

      Dedesubt aceasta are si o lada de depozitare in care poti tine pernele, plapumile si alte elemente de lenjerie de pat ferite de ochii celor care vin in vizita la tine acasa. Cadrul canapelei este realizat din lemn de brad si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime: 185 cm, lățime: 140 cm și înălțime: 83 cm.

 

     Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

 

Recomandare:

 

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Canapea extensibila Kring Becky, Maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *