Scaun de birou ergonomic Kring Nelson pret si specificatii de design

       Kring Nelson este un scaun directorial construit respectand anumite principii care implica realizarea unui decor clasic, al anilor 60, asa cum se se intampla sa avem acum mult timp in urma. Daca esti o persoana de bun gust, cu siguranta vei observa aceste detalii, care au menirea de a intari ideea prin care avem in fata un model foarte reusit din punct de vedere al povestii transmise, confortabil si accesibil. Pielea de culoare maro, ar putea fi cu usurinta asortata la o tinuta business, asemenea cum se intampla in spatiile de birou, si de ce nu la tine acasa, in zona unde o consideri locul tau unde idei noi iau nastere de fiecare data. 

 

       Spatarul ia forma corecta astfel ca daca vrei sa te sprijini cu toata forma spatelui, experienta este una relaxanta si iti da un semntiment de buna dispozitie. Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate, realizat special in acest scop, rezistent si gros, iar buretele pentru sezut este de rezistenta mare si de durata.

 

       Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Atat sezutul cat si spatarul ofera un confort deosebit, ele fiind tapitate cu piele ecologica de buna calitate.

 

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului.

 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 17.3 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema.

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Nelson este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Nelson, PU, Maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *