Fotoliu Kring Sylvie Vive pret si specificatii de design

       Confortul si eleganta sunt ridicate la rang de suprem atunci cand vorbim de noul fotoliu Kring Sylvie Vive, un element de decor care va iesi cu siguranta in evidenta chiar de la prima utilizare, atat prin design dar si ca functionalitate. 

       Acesta ofera un confort deosebit fiind o alegere excelenta, fie ca il vei folosi sa urmaresti programele preferate de la televizor, sa citesti o carte sau sa stai in living impreuna cu familia ta. Mi-a placut si faptul ca odata ce te asezi in el nu te afunzi de tot, iar calitatea materialelor din care este confectionat ofera o eleganta aparte camerei unde va fi pozitionat. Imi place dimineata inainte de a pleca la munca sa stau in el cateva minute in timp ce savurez cafeaua si dau scroll pe internet pentru stirile diminetii.

      Fotoliul este echipat cu un mecanism cu recliner cu 3 trepte de confort, mecanism cu o actionare simpla, mecanica, care il transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor sau citirea unei carti. Veti transforma orice vizionare intr-o experienta placuta. Materialul care imbraca fotoliul este unul de buna calitate, nu se scamoseaza si prezinta garantia unei folosiri de lunga durata. Produsul se livreaza in cutie in stare demontata. In interiorul cutiei se gasesc toate materialele necesare si ghidul pentru asamblare.

       Fotoliul este destul de inalt dar si solid, iar dimensiunile destul de bune permit folosirea acestuia chiar si de o persoana mai solida asa cum sunt si eu: 81.5 x 100 x 101 cm.

       Pentru a proteja suprafata textila in timp iti recomand sa il invelesti intr-o husa care apoi poate fi scoasa si spalata la masina de spalat cu usurinta. 

Recomandare:

      Este exact ceea ce imi lipsea de acasa, un loc de relaxare doar pentru mine, elegant si comod, totul la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret

      Eu am profitat si de reducerea din saptamana aceasta si l-am luat si mai ieftin, pret la care il consider un best buy: Verifica pret actualizat

      Fotoliul Krig este disponibil in 8 variante de culori, eu l-am ales pe cel negru dar asta nu inseamna ca trebuie sa alegeti la fel ca mine: Vezi toate culorile disponibile

Canapea Kring Sylvie Vive cu 3 locuri, 2 reclinere si 3 trepte de confort, Portocaliu, 193 x 100 x 101 cm

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *