Bicicleta magnetica Actuell 507b pret si specificatii tehnice

       Bicicleta fitness magnetica Actuell 507b este perfecta pentru oricine care isi va pune vointa pe primul plan si va alege sa parcurga in fiecare seara cateva minute de exercitii intense. Rezultatele vor aparea imediat, daca mentii acelasi ritm in fiecare seara si nu te abati deloc de la regula, vei avea un corp mult mai frumos, bine modelat, care va fi admirat de toata lumea. Procesul de slabire va fi unul treptat, uniform si nu va lasa urme evidente, asa cum se intampla in randul curelor bruste. Sistemul de transmisie: V-Belt drive system ii asigura acesteia o utilizare usoara si silentioasa.

       Bicicleta fitness magnetica Actuell 507b este un model impresionant si din punct de vedere a designului si are toate calitatile pentru a putea fi considerata o investitie de bun augur. Combinatiile de materiale de culoare albastru-gri o face sa arate foarte bine, este rezistenta si nu ocupa un spatiu foarte mare in casa fiind pliabila. 

       In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. In zona centrala a ghidonului bicicleta magnetica Actuell 507b este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza. Greutatea volanta este de 5 Kg.

      Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 110 Kg.

     Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *