Mixer cu bol Philips HR1565/40 pret si specificatii tehnice

     Philips HR1565/40 este un mixer excelent pentru a fi folosit zilnic in activitatile zilnice la bucatarie, un dispozitiv care depaseste sfera clasica cu care ne-am obisnut, acesta avand in plus atasat un bol potrivit pentru a pregati amestecul pentru prajituri. Nu de multe ori te-ai oprin din treaba neavand la indemana un bol adecvat operatiuni de mixare, lucru rezolvat pe deplin deoarece Philips HR1565/40 este un aparat complet cu bol inclus. 

 

     Puterea mare de 400W reprezinta un alt argument care ne confirma faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv premium, puternic care va garanta obtinerea unui amestec omogen intr-un timp foarte scurt. Poti seta una din cele 4 viteze disponibile in functie de omogenitatea aluatului. Motorul inteligent detecteaza incredientele dure si creste puterea atunci cand este necesar. Pornirea este una lenta in cea mai mica treapta de viteza dupa care aceasta creste pentru a evita astfel orice risc de stropire.

 

       Bolul din otel inoxidabil are o capacitate de 3 litri si faptul ca e destul de mare va permite prepararea unei cantitati destul de semnificative fara a mai trebui sa il utilizezi in doua transe. In cutie primesti si alte accesorii printre care: un carlig de framanatare, tel pentru frisca si paleta pentru diverse creme. 

 

      Dupa fiecare utilizare este recomandat ca bolul si aparatul sa fie sterse cu o laveta umeda pentru o pastrare optima in timp.

 

Recomandare:

 

       Este alegerea perfecta daca doresti sa mizezi pe un dispozitiv de calitate care va fi de ajutor de fiecare data in treburile de la bucatarie: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona acum mult mai ieftin, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Mixer cu bol Philips HR1565/40, 400 W, 3 viteze, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *