Statie de Calcat Polti Vaporella Silence Friendly 8.80 pret si specificatii tehnice

     Tinuta ne defineste ca persoana, iar modul in care acordam atentie acestor mici detalii poate lasa o impresie pozitiva celor din jurul nostru. Pentru a avea mereu hainele calcate fara nicio cuta ai nevoie de un aparat cu adevarat profi asa cum se intampla si in cazul statiei de calcat Polti Vaporella Silence Friendly 8.80. Noua statie de calcat Polti Vaporella Silence Friendly 8.80 este o alegere inspirata, mai ales ca performantele acesteia depasesc cu mult pe cele ale unui fier de calcat obisnuit. Produsa in Italia, aceasta beneficiaza de calitati extraordinare, testate de-a lungul timpului de unicul producator din peninsula specializat doar pe segmentul aparate de calcat.

     Din punct de vedere constructiv, Polti Vaporella Silence Friendly 8.80 este o statie de calcat compusa din doua parti propriu zise, una fiind vorba de fierul de calcat si corpul ce are rol de boiler si de sustinere.  Cu aceasta vei putea acum calca tot felul de tesaturi, de la materiale dure pana la cele care necesita o atentie deosebita.  

     Talpa din ceramica face ca fierul sa alunece peste toate tipurile de tesaturi, in timp ce presiunea aburului de pana la 5.5 bar penetreaza fibrele, netezindu-le. Rezultatul se va vedea imediat prin calitatea procesului de calcat, si timpul mult redus. Structura ceramica atasata talpii elimina si din electricitatea statica, astfel ca in timpul purtarii hainelor vei observa imbunatatiri simtitoare in acest caz.

Statie de Calcat Polti Vaporella Silence Friendly 8.80, Talpa Ceramica, 2050 W, 1,2 l, 5, 5 Bar, 160 gr/min, Alb/Rosu    Rezervorul transparent cu indicator al nivelului apei te va ajuta sa estimezi cat mai ai pana cantitatea de apa se evapora. Dealtfel cei 1.2 litri sunt suficienti pentru a folosi statia la multe sesiuni de calcat. Timpul necesar incalzirii statiei la o temperatura optima este de 3 minute, moment in care poti trece la operatiile de calcat, ajustat aburul, etc.

      Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 80-160 g/min de abur. Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului Eco care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire. Capul pivotant face posibila parcurgerea rapida chiar si a hainelor din tesatura mult mai rigida, iar sub actiunea jetului de abur, acestea isi vor recapata aspectul de ingrijit foarte rapid.

      Pentru siguranta la utilizare si perioada de viata de lunga durata, acesta a fost prevazut si cu sistem de detratare pentru eliminarea calcarului din sistem. Atunci cand este absolut necesar parcurgerea unui astfel de proces de detratare vei fi avertizat vizual prin aprinderea intermitenta a unui LED de culoare rosie. Deasemenea in cazul in care o uiti deschisa, aceasta se va stinge in mod automat, in cazul in care nu o mai folosesti mai mult de 10 minute.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Statie de Calcat Polti Vaporella Silence Friendly 8.80, Talpa Ceramica, 2050 W, 1,2 l, 5, 5 Bar, 160 gr/min, Alb/Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *